Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Vijvernet online bestellen

Vijvernet kopen - Bent u in het bezit van een mooie sier- of zwemvijver? Dan zult u wel bekend zijn met bladinval en rovers die het op uw vissen hebben voorzien. Met name in de herfst vormen de vallende bladeren, eikels, kastanjes etc een probleem voor uw vijver. Door middel van een vijvernet, ook wel vijverafdeknet genoemd, kunt u deze problemen eenvoudig oplossen. Van den Eijnde Nettenverkoop biedt vijvernetten van hoogwaardige kwaliteit.

FAQ Algemeen

Wat is een vijvernet?

Een vijvernet is een afdeknet dat speciaal geschikt is voor vijvers. De vijvernetten van Nettenverkoop zijn professioneel geknoopt in UV-gestabiliseerd polyethyleen. Door de maasgrootte voorkomt een vijvernet dat er blad in de vijver terecht komt. Tegelijk zorgt het vijvernet ervoor dat bijvoorbeeld katten en reigers niet in uw vijver kunnen komen. 

Welke soorten vijvernetten zijn er?

Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer u een vijvernet wilt kopen. Er zijn vijvernetten op maat, vijvernetten op rol, vijver gaaskleden, maar ook voor vijverfolie bent u bij Nettenverkoop aan het juiste adres.

Beschermt een vijvernet mijn vissen?

Vijvernetten beschermen uw vijver en zijn bewoners tegen hinderlijke invloeden zoals vallend blad. Ook zorgen vijvernetten voor bescherming tegen katten en reigers. Bij uw aankoop is het belangrijk te letten op de maasgrootte.

Bij Nettenverkoop vindt u een compleet aanbod vijvernetten op maat en vijvernetten op rol, maar bekijk ook eens onze overige producten voor vijvers zoals PVC vijverfolieEPDM vijverfolievijverfolie 4everflex en beschermingsvilt.

Bekijk alle vijvernetten


3w Media