Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Vijvernet online bestellen

Vijvernet kopen - Bent u in het bezit van een mooie sier- of zwemvijver? Dan zult u wel bekend zijn met bladinval en rovers die het op uw vissen hebben voorzien. Met name in de herfst vormen de vallende bladeren, eikels, kastanjes etc een probleem voor uw vijver. Door middel van een vijvernet, ook wel vijverafdeknet genoemd, kunt u deze problemen eenvoudig oplossen. Van den Eijnde Nettenverkoop biedt vijvernetten van hoogwaardige kwaliteit.

Stop met het rommelen met een schepnet en ontdek het gemak van een vijvernet voor uw vijver. Onze polyethyleen vijvernetten zijn fijnmazig, rotvrij en UV-gestabilliseerd. Het voordeel voor u is dat deze vijvernetten meerdere jaren te gebruiken zijn, dit in tegenstelling tot de vijvernetten die u bij de bouwmarkt koopt. Met de netten kunt op eenvoudige wijze uw vijver afdekken, zodat u inval van bladeren, takken en zwerfvuil kunt voorkomen. Vijvernetten van Nettenverkoop gaan langer mee en zijn daardoor de beste keus voor uw vijver.

Met het aanschaffen van nieuwe vissen in uw vijver bent u vaak meer geld kwijt dan u van te voren van plan was. Het is daarom een relatief goedkope en effectieve oplossing om een vijvernet bij Van den Eijnde Nettenverkoop aan te schaffen. Hiermee belemmert u de doorgang voor roofdieren zoals reigers en katten.

Meest verkochte vijvernetten zijn de knooploze en de geknoopte 1,3 mm. draaddikte en de geknoopte netten op rol.

Wij verkopen voor elke vijver een geschikt vijvernet. Voor vijvers met bijzondere afmetingen kunnen wij in ons eigen atelier altijd een vijvernet op maat maken.

Vijvernet: afdeknet voor vijvers

U kunt het vijvernet op eenvoudige wijze over uw vijver spannen. Hierbij hebt u keuze uit diverse afmetingen en afwerkingen. Zo hebt u bij ons onder andere keuze uit vijvernetten met en zonder randlijn. De door u benodigde afmeting is op aanvraag verkrijgbaar in diverse maaswijdtes. Daarbij geldt, hoe kleiner de maaswijdte, hoe beter het net bescherming biedt tegen o.a. bladinval en roofdieren.

Bij Nettenverkoop vindt u een compleet aanbod vijvernetten op maat en vijvernetten op rol, maar bekijk ook eens onze overige producten voor vijvers zoals PVC vijverfolie, EPDM vijverfolie, vijverfolie 4everflex en beschermingsvilt.

Voordelig uw vijvernet online kopen? Dan bent bij Nettenverkoop.nl aan het juiste adres!

Tevens het adres voor alle agrarische benodigdheden

 

FAQ Algemeen

 

Wat is een vijvernet?

Een vijvernet is een afdeknet dat speciaal geschikt is voor vijvers. De vijvernetten van Nettenverkoop zijn professioneel geknoopt in UV-gestabiliseerd polyethyleen. Door de maasgrootte voorkomt een vijvernet dat er blad in de vijver terecht komt. Tegelijk zorgt het vijvernet ervoor dat bijvoorbeeld katten en reigers niet in uw vijver kunnen komen. 

Welke soorten vijvernetten zijn er?

Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer u een vijvernet wilt kopen. Er zijn vijvernetten op maat, vijvernetten op rol, vijver gaaskleden, maar ook voor vijverfolie bent u bij Nettenverkoop aan het juiste adres.

Beschermt een vijvernet mijn vissen?

Vijvernetten beschermen uw vijver en zijn bewoners tegen hinderlijke invloeden zoals vallend blad. Ook zorgen vijvernetten voor bescherming tegen katten en reigers. Bij uw aankoop is het belangrijk te letten op de maasgrootte.

3w Media