Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Vijvernet online bestellen

Vijvernet kopen - Bent u in het bezit van een mooie sier- of zwemvijver? Dan zult u wel bekend zijn met bladinval en rovers die het op uw vissen hebben voorzien. Met name in de herfst vormen de vallende bladeren, eikels, kastanjes etc een probleem voor uw vijver. Door middel van een vijvernet, ook wel vijverafdeknet genoemd, kunt u deze problemen eenvoudig oplossen. Van den Eijnde Nettenverkoop biedt vijvernetten van hoogwaardige kwaliteit.

Vijvernet kopen

Vijvernet op maat

Vijvers van een afwijkende afmeting, ze zijn er in overvloed. Een geschikt vijvernet dat precies om uw vijver past is moeilijk te vinden. Van den Eijnde Nettenverkoop levert uiteraard op maat gemaakte netten. Voor alle afmetingen bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een ronde vijver hebt, een rechthoekige of vierkante: geef de gewenste afmeting aan ons door en uw wensen worden omgezet in een hoogwaardig kwaliteit vijvernet. Heeft u interesse in een vijvernet op maat? Wij maken voor u geheel vrijblijvend een offerte op maat. 

Vijvernet op rol

Heeft u geen specifieke wensen wat betreft de afmeting van een vijvernet? Van den Eijnde Nettenverkoop is uw complete partner voor vijvernetten op rol. Wij hebben wereldwijd een uniek concept ontwikkeld voor UV gestabiliseerde geknoopte polyethyleen netten op rol. De geproduceerde netten komen van de machines in een ruitvormige maas. Dit heeft voor u veel voordelen: 

  • Netten blijven in model
  • Makkelijk te monteren
  • Groot assortiment maaswijdtes / draaddikte 1,3 mm.
  • Groot assortiment maaswijdtes / draaddikte 3 mm.
  • Direct uit voorraad leverbaar

Vooral dat laatste heeft voor u veel voordelen. Zo kunt u al binnen een aantal dagen uw vijver voorzien van een premium kwaliteit net, dat jarenlang het probleem van drijvend blad tegengaat. 

Vijvernet op rol bestellen

Vijvernet, ook tegen reigers

Beschermen de vijvernetten uit ons assortiment uw vijver ook tegen reigers? Een specifieke vraag die wij om de haverklap te horen krijgen. Door het aanschaffen van een vijvernet van Van den Eijnde Nettenverkoop zijn uw vissen uiteraard beschermd tegen reigers. Let wel op dat de maasgrootte van essentieel belang is. Door het zo klein mogelijk te houden hebben reigers geen schijn van kans om een vis te vangen. Ook schrikt het reigers af bij bezoek. 

Heeft u nog vragen over onze geknoopte polyethyleen vijvernetten? Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord. Wij zijn per mail of telefonisch te bereiken: info@vdenettenverkoop.nl - (+31) (0)493-493491.

FAQ Algemeen

Wat is een vijvernet?

Een vijvernet is een afdeknet dat speciaal geschikt is voor vijvers. De vijvernetten van Nettenverkoop zijn professioneel geknoopt in UV-gestabiliseerd polyethyleen. Door de maasgrootte voorkomt een vijvernet dat er blad in de vijver terecht komt. Tegelijk zorgt het vijvernet ervoor dat bijvoorbeeld katten en reigers niet in uw vijver kunnen komen. 

Welke soorten vijvernetten zijn er?

Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer u een vijvernet wilt kopen. Er zijn vijvernetten op maat, vijvernetten op rol, vijver gaaskleden, maar ook voor vijverfolie bent u bij Nettenverkoop aan het juiste adres.

Beschermt een vijvernet mijn vissen?

Vijvernetten beschermen uw vijver en zijn bewoners tegen hinderlijke invloeden zoals vallend blad. Ook zorgen vijvernetten voor bescherming tegen katten en reigers. Bij uw aankoop is het belangrijk te letten op de maasgrootte.

Bij Nettenverkoop vindt u een compleet aanbod vijvernetten op maat en vijvernetten op rol, maar bekijk ook eens onze overige producten voor vijvers zoals PVC vijverfolieEPDM vijverfolievijverfolie 4everflex en beschermingsvilt.

Bekijk alle vijvernetten

 


3w Media