Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Verandazeilen Online Bestellen

Van de lente tot herfst worden veranda overkappingen gebruikt als verlenging van de woonkamer. Met de diverse verandadoeken en verandazeilen van Shadow Comfort maakt u van uw terras een plek voor alle weersomstandigheden. Een uitstekende bescherming tegen weer en wind en u hebt de mogelijkheid om het klimaat in de veranda flexibel aan te passen aan uw eigen gevoel. Met de verandadoeken en zeilen kunt u op deze manier koelere zomeravonden eenvoudig verlengen en genieten van een comfortabel verblijf.

Met de verandawanden van Shadow Comfort maken wij van uw overkapping een all weather plaats. De verandazeilen en verandadoeken van Shadow Comfort worden in ons eigen atelier op maat gemaakt. Ons aanbod varieert van verandadoeken van HDPE of waterdichte verandazeilen van PVC.

Wilt u, ongeacht het weer, optimaal genieten van het buitengevoel of barbequeën met familie en vrienden op uw terras? In een mum van tijd is uw terras omgetoverd in een flexibele overkapping die u het hele jaar door kunt gebruiken.

Voor vragen of advies kunt u uiteraard telefonisch of per mail kontakt met onze deskundige medewerkers opnemen. Voor onze medewerkers is het fijn om foto's per mail te ontvangen zodat we de situatie goed kunnen beoordelen. 

De verandadoeken en zeilen van Shadow Comfort worden gekenmerkt door een bijzondere hoge kwaliteitsstandaard. Wij gebruiken alleen maar duurzame en hoogwaardige materialen. De vorm en afmeting van onze doeken en zeilen worden volgens klantenspecificatie gemaakt, zodat u kunt vertrouwen op een geweldig eindresultaat.

Verandazeil online bestellen

Shadow Comfort verandadoeken HDPE:
De verandadoeken van Shadow Comfort zijn gemaakt van HDPE. Deze gebreide kunststof producten worden niet alleen gebruikt voor schaduwdoeken maar zijn ook uitstekend geschikt als winddoek of als windbreekgaas. Hieronder proberen we duidelijk te maken waar deze producten van zijn gemaakt.

Elk marktsegment heeft specifieke eisen. De producten zijn dan ook speciaal ontworpen om mensen en leefomgevingen buitenshuis te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-stralen, hagel en andere ongunstige weersomstandigheden. Onze visie is dan ook om toonaangevend, innovatief en praktische producten te blijven ontwikkelen en op de markt te brengen.

De HDPE Shadow Comfort producten worden vervaardigd uit tapefilament of monofilament. Combinaties hiervan maken mogelijk om vele marktsegmenten te bedienen. Al het filament wordt middels speciale machines met een stiksteek aan elkaar gebreid. Vervolgens worden deze door warmte gefixeerd, wat de maatvastheid en consistentie verbetert en ervoor zorgt dat het gaas tijdens de fabricage plat blijft liggen.

Eigenschappen HDPE:
* om HDPE te maken is er 7x minder energie nodig dan om hetzelfde product te maken van staal
* 2 x zo sterk als LDPE
* HDPE wordt uit aardolie gemaakt
* HDPE is 100% recyclebaar na gebruik
* Vochtafstotend
* Taai en slagvast
* Resistent tegen UV-straling
* Toepasbaar van -40°C tot +80°C
* Smeltpunt HDPE 125°C
* Verkoelende werking
* windreductie tot 90%

Voor bijna iedere toepassing is een oplossing te bedenken. Onze medewerkers kunnen in overleg met u kiezen voor de juiste bevestigingsmaterialen. Vooraf kunt u natuurlijk ook al vele voorbeelden in het fotoalbum bekijken. Wilt u een vaste constructie, handmatig oprollen of een railsysteem, er zijn talloze mogelijkheden te bedenken. Ook combinaties met raamfolie zijn mogelijk. Een HDPE verandadoek heeft een verkoelende, zonwerende en insectwerende werking. Een groot voordeel is dat dit doek de nodige privacy van buitenaf geeft maar van binnen naar buiten kunt u moeiteloos genieten van uw omgeving.

Verandadoeken en zeilen met raamfolie

Nettenverkoop heeft winddoek en raamfolie met caravanrail, met zeilogen of met een combinatie hiervan. Wij zijn specialiteit in het op maat maken van het winddoek en raamfolie zodat het netjes past in uw veranda of overkapping. Om u een snelle indruk te geven wat de verschillen in materiaal, bevestigingsmaterialen en prijzen zijn hebben we sets voor u samengesteld. 

Bekijk alle verandadoeken en verandazeilen met raamfolie

Uiteraard spreken onze deskundige medewerkers samen met u alle wensen door en zullen we uiteindelijk een verandadoek of zeil voor u op maat maken. Heel belangrijk is het dat u ons de goede maatvoeringen aanlevert. Wij zullen u daar uiteraard van A t/m Z in begeleiden. 

Verandadoeken en zeilen op maat

PVC Waterdichte zeilen met raamfolie

Naast winddoek en raamfolie vindt u bij Nettenverkoop tevens PVC waterdichte zeilen met raamfolie die u als terraswand of verandazeil kunt gebruiken. Ook dit is verkrijgbaar met caravanrail, met zeilogen of met een combinatie hiervan. 

In ons assortiment hebben we de verandazeilen standaard en exclusive. Beide hebben hun voordelen en eigen karakter plus onderhoud. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en informatie over onze hoogwaardige producten.

Bekijk alle PVC waterdichte zeilen

Maatwerk verandazeilen

Van den Eijnde Nettenverkoop beschikt over een eigen atelier waarin wij alle maatwerk realiseren. Alle bestelde netten en doeken kunnen volledig op maat volgens klantspecificatie gemaakt worden en voorzien van bijvoorbeeld zeilogen of band. Neem gerust contact met ons op om uw situatie te bespreken, wij adviseren u graag vrijblijvend. Als specialist in maatwerk verandazeilen kunnen wij u vaak verrassende oplossingen bieden om de zijwanden van uw veranda of overkapping dicht te maken.

Meer dan verandazeil: Nettenspecialist

Bij warmte zet kunststof uit; bij koude gebeurt het tegenovergestelde, want dan krimpt het. Hiermee moet ten alle tijden rekening worden gehouden. Het advies bij vooral de verandawanden/doeken is dan ook om deze gedurende het hele jaar af en toe op spanning te zetten.

3w Media