Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Verandazeilen Online Bestellen

Verandazeilen  worden gebruikt als terrasoverkapping of flexibele terraswand en Nettenverkoop biedt diverse mogelijkheden voor deze flexibele afscherming van uw terras of veranda. Met een verandazeil zit u beschut in uw veranda tegen wind en regen en bij warm weer rolt u het verandazeil eenvoudig omhoog.

Met een raamzeil kunt u de veranda dichtmaken aan de zijkanten en daardoor veel langer buiten zitten; een uitstekend alternatief voor een vaste wand zoals een glazen schuifpui. 

Voor de verandazeilen heeft Van den Eijnde Nettenverkoop meerdere mogelijkheden:

Stuur ons gerust een foto van uw veranda zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren over de beste toepassing van het verandazeil.

Winddoek / Schaduwdoek

Winddoek nodig? Met een winddoek en schaduwdoek voor tuin & terras is uw veranda beschut tegen wind en regen. Hierbij is een oprolsysteem, railsysteem of schaduwdoek met zuignappen tevens mogelijk. Nettenverkoop is gespecialiseerd in schaduwdoeken met een groot assortiment schaduwdoeken in trendy kleuren en in veel standaard afmetingen, maar ook maatwerk is mogelijk. 

Meer over een schaduwdoek online kopen

 

Winddoek met Raamfolie

Nettenverkoop heeft winddoek en raamfolie met caravanrail, met zeilogen of met een combinatie hiervan. Wij zijn specialiteit in het op maat maken van het winddoek en raamfolie zodat het netjes past in uw veranda of overkapping. 

Bekijk alle winddoek met raamfolie


PVC Waterdichte zeilen met raamfolie

Naast winddoek en raamfolie vindt u bij Nettenverkoop tevens PVC waterdichte zeilen met raamfolie die u als terraswand of verandazeil kunt gebruiken. Ook dit is verkrijgbaar met caravanrail, met zeilogen of met een combinatie hiervan. De PVC waterdichte zeilen kunnen door Nettenverkoop ook voor u op maat gemaakt worden.

Bekijk alle PVC waterdichte zeilen

Maatwerk verandazeilen

Van den Eijnde Nettenverkoop beschikt over een eigen atelier waarin wij alle maatwerk realiseren. Alle bestelde netten en doeken kunnen volledig op maat volgens klantspecificatie gemaakt worden en voorzien van bijvoorbeeld zeilogen of band. Neem gerust contact met ons op om uw situatie te bespreken, wij adviseren u graag vrijblijvend.

Meer dan verandazeil: Nettenspecialist

Van den Eijnde Nettenverkoop is gespecialiseerd in het plaatsen van veiligheidsnetten en randbeveiliging, maar door de toenemende vraag naar andere soorten netten zijn wij ons ook gaan specialiseren in o.a. sportnetten en doeken en netten voor bouw, industie, tuin en agrarisch gebruik. Door ons brede assortiment doeken en netten hebben wij voor iedere toepassing een goede oplossing. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag en denken met u mee in uw situatie. Wilt u bijvoorbeeld netten voor een vijver of schaduwdoek bestellen

3w Media