Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Netten

Netten zijn er in alle soorten en maten. Van den Eijnde Nettenverkoop is gespecialiseerd in allerlei netten voor o.a sport, recreatie, bouw, transport, industrie, tuinbouw en agrarisch gebruik.

Het assortiment Netten is enorm uitgebreid en zijn voor veel toepassingen te gebruiken. De netten zijn verkrijgbaar in diverse maaswijdtes en zijn voor allerlei doeleinden in te zetten. Onze netten zijn van professionele kwaliteit. Onze afnemers, zowel particulieren en bedrijven, bevinden zich in heel Nederland, België en Duitsland.

Wij zijn al vele jaren de nettenspecialist van Nederland, waarbij vakmanschap nog van groot belang is. Stevige netten van de beste kwaliteit en voor vele toepassingen vindt u bij Van den Eijnde Nettenverkoop.

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor de beste netten? Dan is Van den Eijnde Nettenverkoop graag uw partner!

Maatwerk in Netten

Heeft u speciale wensen of specificaties, waaraan uw netten moeten voldoen? Wij zien maatwerk net iets anders en beschikken over een eigen atelier waar wij uw maatwerk kunnen realiseren. Aarzel dus zeker niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor uw vragen omtrent maatwerk. 

Bekijk onze webshop en bestel uw netten eenvoudig online!

Bekijk ook onze TransportnettenFijnmazige tuinnettenIndustrienetten

3w Media