Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Harmonicadoek kopen

Met een harmonicadoek, ook wel wavesail genoemd, geniet u nog meer van de warme lente- en zomerdagen. Van den Eijnde Nettenverkoop is specialist op het gebied van harmonicadoeken en bijpassende pergola's. U koopt bij ons de beste kwaliteit harmonicadoeken tegen de scherpste prijs. Wilt u een lekker koel plekje in uw tuin, op uw terras, boven het zwembad of boven uw veranda? Dan is een harmonicadoek een verstandige keus waar u veel plezier van zult hebben.

Alle harmonicadoeken bekijken

Harmonicadoek is verkrijgbaar in diverse standaard breedtes van 2 meter, 2,90 meter of 3,70 meter. De lengte van het harmonicadoek kunt u zelf bepalen en is natuurlijk afhankelijk van het frame waarin het doek bevestigd wordt. Voor hulp of advies bij uw bestelling kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Bescherming tegen de zon

Een harmonicadoek kunt u open en dicht schuiven d.m.v. katrollen, een soort schuifdak dat u naar wens kunt openen. U bepaalt dus eenvoudig zelf hoeveel zon u op dat moment wilt. De katrollen en alle bevestigingsmaterialen zijn inbegrepen bij het harmonicadoek. Onze harmonicadoeken geven u een goede bescherming tegen de UV-straling van de zon en creëren bovendien een gezellige sfeer in uw tuin of terras.

Pergola voor uw harmonicadoeken

Ook voor een pergola die past bij uw harmonicadoek bent u bij Van den Eijnde aan het juiste adres. U ontvangt een bouwpakket dat u zelf in elkaar kunt zetten. Zoals u van ons mag verwachten is ook deze pergola van eersteklas geïmgregneerd vurenhout en past de pergola perfect bij het harmonicadoek. Uw pergola met schuifdak bestelt u compleet bij Van den Eijnde.

Voordelen van Harmonicadoek Shadow Comfort

  • HDPE geknoopt doek van hoge kwaliteit
  • Inclusief bevestigingsmaterialen en katrollenset
  • UV bestendig - 95% bescherming tegen schadelijke UV stralen
  • Eenvoudig te reinigen
  • Schimmelwerend
  • Verkrijgbaar in vele kleuren: donkergrijs, brown/black, off-white/sand en sand/off-white.

harmonicadoek kopen

Karin Knorr - recensie ontvangen via Facebook

"Mijn dakterras ligt op het zuiden en altijd erg heet. Als de zon al even schijnt is het al zo warm dat je er bijna niet kan zitten. Dus op zoek gegaan op google en kwam uit op Van Den Eijnde. Telefonisch advies gevraagd en perfecte uitleg gekregen over de maatvoering. De volgende dag had ik al het zonnedoek in huis, dat kwam goed uit want de timmerman van Stolze Betimmeringen die de pergola gemaakt heeft, kon direct ook het doek ophangen. De instructies die erbij zaten, gaven heel goed weer hoe het doek gemonteerd moest worden met duidelijke tekeningen. Ook kan je gebruik maken van instructie filmpjes op de site.Het was een fluitje van een cent om te monteren. Het systeem werkt uit de kunst ! Het geeft gezelligheid en bij mij een mediterraanse sfeer. 
Medewerkers van Van den Eijnde een pluim voor jullie service ! Vrienden en kennissen zal ik jullie zeker aanbevelen!
Laat de zomer nu maar komen !"

Ook in ons assortiment


3w Media