Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Doelnet kopen

Bent u op zoek naar een doelnet van hoge kwaliteit voor uw voetbaldoel? Dan bent u bij Nettenverkoop aan het juiste adres!

Bij Nettenverkoop.nl vindt u een uitgebreid assortiment doelnetten, die u in alle afmetingen kunt bestellen. De doelnetten bij Nettenverkoop zijn van een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Wij hebben zowel geknoopte als gevlochten voetbalnetten maar ook knooploze voetbalnetten in het assortiment. De maaswijdte is hierbij ook verschillend. De draaddikte is 3 of 4 mm. 

Doelnetten in ons assortiment

Lees meer over een voetbaldoel kopen online

Doelnetten in eigen clubkleur

Voor een exclusieve uitstraling van uw club bestelt u de doelnetten in uw clubkleuren. Alle doelnetten zijn UV-gestabiliseerd waardoor ze nauwelijks verkleuren in zonlicht. Doelnetten zijn standaard leverbaar in de kleuren: groen, wit en zwart, maar op aanvraag ook in uw clubkleuren.

Nieuwe voetbalnetten nodig? Of het nu gaat om een voetbalnet voor een voetbalgoal in uw eigen tuin of om de doelnetten van uw voetbalclub, Nettenverkoop.nl is uw gespecialiseerde partner waarbij kwaliteit en service bij elke bestelling voorop gaan.

Sportnetten Online Kopen

Andere namen voor doelnetten zijn voetbalnetten, kunststofnetten of goalnetten. Uiteraard vindt u naast voetbalnetten ook heel veel andere sportnetten bij Nettenverkoop.nl, zoals tennisdoeken, voetbalnetten, hockeynetten en andere sportnetten.

Oefendoelwand

Oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Met de oefendoelwand van van den Eijnde Nettenverkoop wordt er getraind op een geplaatst schot en de werptechniek. De oefendoelwand wordt vaak gebruikt bij zaalvoetbal en handbal. Met deze twee sporten wordt er constant getraind en daarom kan een oefendoelwand erg van pas komen!  Vraag gerust naar de mogelijkheden en bestel eenvoudig op onze website! 

3w Media