• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Afschermnet voor vele toepassingen

Van den Eijnde Nettenverkoop b.v. levert afschermnetten voor binnen- en buitengebruik. In de sport wordt een afschermnet zowel voor bescherming als afscherming gebruikt. Hiermee zijn er voor u legio toepassingen denkbaar. Natuurlijk kunt u een dergelijk afschermnet ook voor andere doeleinden gebruiken.

Afschermnet bestellen

Van den Eijnde Nettenverkoop b.v. heeft zich niet gericht op een beperkt assortiment standaard afschermnetten, maar biedt u de mogelijkheid om een net geheel conform uw specifieke wensen te bestellen.

Hieronder volgen enkele toepassingsmogelijkheden van onze afschermnetten. Naast deze mogelijkheden zijn er nog legio andere mogelijkheden op uw wensen af te stemmen. Maatwerk is bij ons geen probleem.

Afschermnetten in de sport

Onze afschermnetten worden veelvuldig voor binnen- en buitensporten gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan golf, voetbal en tennis. Bij voetbal worden deze afschermnetten ook wel ballenvangnetten gebruikt achter de doelen. Bij golf gebruiken we daarvoor een andere type  net voor op de drivingbaan.

Ook voor thuisgebruik is een afschermnet ideaal. Beschikt u over een diepe achtertuin en houdt u ervan om zo nu en dan een balletje te slaan? Neem dan contact met ons op voor maatwerkoplossingen. Wij denken graag met u mee!

Bij zaalsporten worden onze afschermnetten veelal gebruikt als scheidingsnet van diverse zalen of speelvelden. Denk hierbij onder andere aan indoor tennis- en voetbalvelden. Deze netten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden afgewerkt met een pees of polyesterband, afhankelijk van uw wensen en toepassing.

Kijk rustig verder in deze webshop en maak kennis met ons assortiment. Naast afschermnetten kunt u bij Van den Eijnde Nettenverkoop ook kiezen uit een breed assortiment andere sportnetten, recreatienetten en netten voor bouw en industrie.

Afschermnetten kopen >>

Enkele toepassingen van afschermnetten

  • Afschermnetten in de tuin. zoals bladernetten en vijvernetten
  • Afschermnetten bij sport
  • https://www.nettenverkoop.nl/webshop/tuin_amp_agro/netten_voor_huis_amp_tuin_gebruik/polyethyleen_geknoopte_netten/##mce_temp_url#
  • Afschermnetten bij voetbal
  • Paintball afschermnetten
  • Gymzaal afschermnetten
  • Afschermnet kippenhok

Maar natuurlijk zijn er nog veel andere mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u met ons overleggen over uw specifieke toepassing, neem dan contact met ons op.

Afschermnet kopen