Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Zeildoek op maat

Bent u op zoek naar een zeildoek dat helemaal volgens uw specificaties op maat gemaakt wordt? Dan bent u bij Van den Eijnde Nettenverkoop aan het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor een zeildoek op maat voor een prijs vanaf €6,65 per meter. Uiteraard hebben wij ook zeildoek op rol, maar in onze eigen zeilmakerij zijn wij gespecialiseerd in het op maat maken van zeildoek.

Waterdicht zeildoek op maat

Zeildoeken van polyester/PVC worden ook wel Bisonyl genoemd. Dit zeildoek is geschikt voor langdurige en waterdichte afdekking in alle weersomstandigheden. Door de uitermate hoge slijtvastheid en perfecte UV-bestendigheid worden deze zeildoeken veel gebruikt in de industrie en transportsector.

Uniek bij Van den Eijnde Nettenverkoop is dat wij het zeildoek ook op maat leveren, dus geheel volgens de maten van de toepassing waarvoor u het gebruikt.

Hoe worden zeildoeken op maat afgewerkt?

Het op maat maken van zeildoeken gebeurt handmatig in onze eigen zeilmakerij. De zeildoeken bestaan uit polyesterweefsel met 2-zijdige PVC coating. Standaard worden de zeildoeken voorzien van roestvrijstalen zeilogen van ø16 mm op een afstand van 50 cm. De randen worden dubbel omgeslagen en daarna gelast. Deze dubbele omslag zorgt voor extra versteviging aan de randen van uw zeildoek.

Bestel een zeildoek op maat

3w Media