Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Winddoek van hoogwaardige kwaliteit

Bent u op zoek naar een winddoek? Winddoeken worden overal gebruikt voor een grote diversiteit aan toepassingen. Bijvoorbeeld voor een bevestiging vaan mobiele bouwhekken, voor visuele afscherming van bouwwerven en evenementen of gewoon voor bij uw woning. Bij Nettenverkoop bent u aan het juiste adres voor winddoek in elke gewenste afmeting.

Winddoeken sport- en recreatiebranche

Tijdens het spelen van tennis bent u zeer afhankelijk van de wind. Daarom worden er bij veel tennisverenigingen ook winddoeken geplaatst. Ook bij andere sporten zijn winddoeken of windbreekgaas vaak geliefd of zelfs noodzakelijk. Daarnaast worden winddoeken ook vaak in de recreatiebranche gebruikt. Bijvoorbeeld om de wind tegen te houden op het terras, in de tuin of bij uw veranda. Naast het afschermen van de wind, kunt u met een winddoek ook direct een fijne schaduwplek creëren.

Winddoek als schaduwdoek

Onze winddoeken worden zowel zakelijk als privé gebruikt als schaduwdoek. Dit komt doordat de winddoeken een fijne structuur hebben. Hiermee kunt u een aangename schaduwplek creëren op het terras of in de tuin. De winddoeken laten weinig zon door. Wanneer u kiest voor een donkere winddoek zal de schaduwfactor sterker zijn dan wanneer u kiest voor een lichte winddoek. Een winddoek kunt u ook goed gebruik om privacy te verzorgen in de tuin, op het balkon of op een terrein.

Reclame op winddoeken maken

Bij Nettenverkoop kunt u een reclameboodschap plaatsen op de winddoeken. Denk hierbij aan teksten, afbeeldingen of logo’s. De winddoeken hebben dan extra belang voor de organisatie. Bij bijvoorbeeld de bouwbranche kan het fijn zijn om het project af te schermen, maar zo wordt er ondertussen ook reclame gemaakt voor het bouwbedrijf en/of het project.

Winddoek op maat

Bent u op zoek naar een winddoek? Bij Nettenverkoop kunt u een winddoek op maat bestellen. Onze winddoeken zijn voor 80% of 90% winddicht (180 gr/m2 = 80% en 285 gr/m2 = 90%). De winddoeken bevatten elke 50 cm zeilogen voor een eenvoudige bevestiging. Deze zeilogen vindt u in de rand van het winddoek. Deze zeilogen vindt u in de rand van het winddoek. Bij deze rand heeft u de keuze uit een dubbele omslag of een polyesterband. Afhankelijk van de toepassing is een polyesterband noodzakelijk. Onze medewerkers helpen u hier graag bij en kunnen u voorzien van gepast advies voor uw winddoek!

Aanbod winddoeken

U heeft de keuze uit verschillende winddoeken, verschillende kleuren, afmetingen en mogelijkheden. De winddoeken van 180 gr/m² zijn verkrijgbaar in de kleuren donkergroen, lichtgroen, zwart en zilvergrijs. De winddoeken van 285 gr/m² zijn verkrijgbaar in de kleuren zandkleur en donkergrijs. De winddoek van 285 gr/m² is van een zwaardere kwaliteit. Regelmatig voegen wij nieuwe kleuren toe aan ons assortiment dus houd dit zeker in de gaten.

Kwaliteit winddoek kopen

In het assortiment van Nettenverkoop vindt u winddoeken van hoogwaardige kwaliteit. De winddoeken kunt u eenvoudig online kopen of in onze showtuin. 

Winddoek assortiment

3w Media