• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Winddoek met band & zeilringen

Windbreekgazen en Schaduwdoeken multifunctioneel toepasbaar:

Van den Eijnde Nettenverkoop BV heeft een hele reeks windbreekgazen en schaduwdoeken ontwikkeld die multifunctioneel toepasbaar zijn. Kortom teveel om op te noemen.

Deze zijn op rol verkrijgbaar met boven en onder knoopsgaten maar kunnen in ons atelier ook op maat gemaakt worden voor u. Deze windbreekgazen / schaduwdoeken gemaakt van HDPE kunnen voorzien worden van een stormbestendige band en RVS zeilringen rondom om uitscheuren te voorkomen.

De multifunctionele winddoeken, winddbreekgazen of ook wel schaduwdoeken genoemd zijn in verschillende kwaliteiten leverbaar. Deze Shadow Comfort producten zijn gemaakt van HDPE. Om meer te weten te komen over de verschillende kwaliteiten kunt u hier meer informatie over de HDPE materialen terug vinden op onze site.

Kies het juiste type winddoek, schaduwdoek of Privacydoek!
Bij de ontwikkeling van materialen en kleuren besteden we tijdens het productieproces veel aandacht aan de kleine details. Daardoor zijn de door ons ontwikkelde Shadow Comfort producten uniek en onderscheidend in de markt en blijven we streven naar een hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

De manier van weven, het gewicht per m2 en niet te vergeten de UV stabilisatoren zijn zeer belangrijk voor de levensduur van het doek. Tevens reflecteert een lichte kleur meer zonnestralen dan een donkere kleur. 

Om te zorgen dat deze winddoeken, schaduwdoeken of windbreekgazen niet inscheuren worden de randen afgewerkt met een Polypropyleen band rondom. Daarbij hebt u de keuze om de RVS zeilogen om de 50 of om de 25 cm. te laten plaatsen.

Wanneer u dit doek besteld kan dit niet geretourneerd worden in verband met maatwerk en vervalt het wettelijke herroepingsrecht.

In ons fotoalbum kunt u foto's vinden van heel veel toepassingen.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice