• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Op rol PE knooploos

De knooploze vogelnetten Horti Comfort Tiras zijn leverbaar in ruitvormige mazen van 15 en 28 mm. Deze netten bieden uw gewassen bescherming tegen de vraat van duiven en andere vogels. Een bijkomend voordeel is dat het ook enige bescherming geeft tegen hagelschade. De grootte van de mazen in het net zorgen voor genoeg licht- en luchtdoorlating, zodat de gewassen nog gewoon alle voedingstoffen binnenkrijgen.

* UV gestabiliseerd
* Knooploos met ruitvormige maas
* Licht in gewicht
* Goede prijs-kwaliteit verhouding
* Uit vooraad leverbaar

Netto maat levering = Lengte + 40% (dit in verband met de ruitvormige maas).

Op rol bijvoorbeeld: 50 meter sliert bij afrollen is deze 70 meter. Indien u deze in de breedte op de gewenste maatvoering trekt dan gaat het net in de lengte weer naar 50 meter. Let dus op indien u de netten op maat gaat knippen. Tel er dan 40% bij op!

De Horti Comfort Redes geknoopte netten zijn van een hoogwaardigere kwaliteit en zijn vervaardigd met vierkante mazen op rol

Van den Eijnde Nettenverkoop BV heeft wereldwijd een uniek concept ontwikkeld voor UV gestabiliseerde geknoopte polyethyleen netten op rol. Deze professionele Horti Comfort Redes geknoopte netten zijn gemaakt van een hoogwaardige UV gestabiliseerd polyethyleen. De netten komen in een ruitvormige maas van de machines. Door deze direct na het productieproces in vierkante mazen op de juiste afmeting te maken biedt dit voor u veel voordelen. Deze netten kunnen voor meerdere toepassing gebruikt worden zoals voor volièresvogelwering of als afschermingsnet.

- Netten blijven in model en trekken niet meer scheef
- Makkelijker te monteren
- Groot assortiment maaswijdtes / draaddikte 1,3 mm.
- Groot assortiment maaswijdtes / draaddikte 3 mm.
- Uit voorraad leverbaar

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice