• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Vijvernetten

Vijvernetten
Alle netten voor uw vijver vindt u in onze webshop. Vijvernetten kunnen op maat worden geleverd of zijn verkrijgbaar van de rol. Naast vijvernetten vindt u in onze webshop tevens gaaskleden voor de vijver en vijverfolie. Kortom, Nettenverkoop is uw complete partner voor alle benodigdheden van uw vijver.

Een net met randlijn rondom is in zijn geheel veel sterker dan een net zonder randlijn. Daarnaast is een net met randlijn beter op spanning te brengen.

Tips maatvoering netten:
- Afmeting in veelvouden van de gekozen maaswijdte
- Afmeting moet deelbaar zijn door de gekozen maaswijdte
- 0% tolerantie maatvoering niet mogelijk. Maatvoering bij benadering
- Het laatste draadje van een maas is nodig om de randlijn rondom te kunnen vaststikken
- In geval van een net met Polypropyleen band en zeilogen wordt de band om het net gevouwen en vastgestikt. Hiervoor niets extra's meten

Vijvernet voor bescherming tegen herfstblad  
Bent u op zoek naar een vijvernet op maat die uw vijver bescherming biedt tegen herfstblad? Bij Van den Eijnde Nettenverkoop kunnen alle herfstnetten, gaaskleden en afdekzeilen op maat voor u gemaakt worden. Een multifunctioneel net, dat zijn de vijvernetten van Van den Einde Nettenverkoop! Shop uw vijvernet/herfstnet online of kom langs in onze showtuin.

BEREKENING MAATVOERING WEBSHOP
Indien een afmeting binnen de volgende maatvoering valt: hoogte < 1,00 meter en lengte > 25,00 meter, dan zijn wij genoodzaakt extra maatwerkkosten door te belasten. Prijs hiervoor op aanvraag. Indien de order wel wordt geplaatst dan zullen wij contact met u opnemen.

Bekijk alle herfstnetten 

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice