Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Schaduwdoeken

Schaduwdoek waterdoorlatend

<p><span style="font-size: medium;"><strong>SHADOW COMFORT SHADESAILS - SCHADUWDOEKEN - ZONNEDOEKEN</strong></span></p> <...

Schaduwdoek waterafstotend

<p><span style="font-size: medium;"><strong>Shadow Comfort waterafstotend schaduwdoek - shadesail - zonnedoek</strong></span></...

Bevestigingsmaterialen & montage instructies

<p><span style="text-decoration: underline;"><strong>MONTAGE INSTRUCTIE SHADOW COMFORT SCHADUWDOEK</strong></span></p> <...

Shadow Comfort is de specialist op het gebied van vele soorten waterdoorlatende en waterafstotende schaduwdoeken. Al onze producten kenmerken zich door de hoge kwaliteit en trendy kleuren die we tegen scherpe prijzen aanbieden.

Ons eigen concept schaduwdoeken

Shadow Comfort heeft een eigen schaduwconcept ontwikkelt, geïnspireerd op de schaduwdoeken uit Australië en Nieuw Zeeland. Door onze hoge kwaliteit Shadow Comfort producten geniet u nóg langer van het buitenleven. 

De door ons ontwikkelde Shadow Comfort producten zijn uniek en onderscheidend in deze markt. Gezamenlijk kunnen we voor ieder situatie trendy oplossingen bedenken. Een belangrijk aspect is dat deze doeken schadelijke UV stralen tegenhouden. Afhankelijk van de kleur van het doek ligt het schaduwpercentage tussen de 67% en 96%.

Maar de producten van Shadow Comfort zorgen niet alleen voor meer schaduw. Aangezien het weer in Europa erg wisselvallig kan zijn, is het wel zo handig dat onze producten multifunctioneel te gebruiken zijn! Zo bieden ze u ook verkoeling en een windvrije omgeving. Handig als u bijvoorbeeld uw tuin vrij wilt houden van de vele herfstbladeren of verkoeling zoekt tijdens een mooie zomeravond op uw terras.

Een licht of donker schaduwdoek?

Het is een gegeven dat een lichte kleur stralen meer reflecteert dan een donkere kleur. Echter het weren van warmte heeft te maken met de hoeveelheid straling/warmte die door het doek wordt geabsorbeerd en door het doek heen zal gaan (transmissie). Bij een donkere kleur is de absorberende waarde veel hoger, waardoor de transmissie waarde (straling/warmte door het doek) lager is dan bij een licht doek. Een licht doek heeft een hoge reflectie waarde, echter een lage absorberende waarde waardoor de straling/warmte met een hogere waarde door het doek zal gaan. Dit verklaart de hogere percentages schaduwfactor bij donkere kleuren.

Goed om te weten

Onze Shadow Comfort specialisten gaan net een stapje verder. Maatwerk behoort tot onze core business. Wij streven er altijd naar om met de klant een passende oplossing te bedenken. Mocht ons zeer uitgebreide assortiment niet voldoende zijn dan kunnen we in ons eigen atelier een maatwerkoplossing voor u maken. In ons fotoalbum kunt u foto's vinden van heel veel toepassingen.

De doeken zijn eenvoudig te reinigen met lauw water, een zachte borstel en groene zeep. Tevens beschikken we over een uitgebreid assortiment bevestigingsmaterialen voor een optimale bevestiging van uw schaduwdoek.

Hoe monteert u een schaduwdoek?

Belangrijke punten bij montage van uw Shadow Comfort Schaduwdoek:

  • Zorg dat de bevestigingspunten altijd in lijn met de diagonalen van het schaduwdoek gemonteerd zijn
  • Gelijkmatige spanning op ieder bevestigingspunt
  • Een correct gespannen schaduwdoek zal bijna niet bewegen of klapperen in de wind
  • Marge van minimaal 25 cm. aanhouden bij ieder bevestigingspunt
  • Vermijdt warmtebronnen in de buurt van het schaduwdoek
  • Met een of meerdere vormen schaduwdoeken kunt u creatieve/speelse oplossingen creëren
  • Bij waterafstotende schaduwdoeken is het belangrijk dat het doek minimaal 30 cm. per meter afloopt ter voorkoming van waterzakken

Maatwerk is mogelijk 

Nog langer genieten van het buitenleven, maar wel in aangename omstandigheden? Ontdek dan snel onze schaduwdoeken, met een nog betere bescherming tegen schadelijke UV-straling. Zoekt u naar een specifieke afmeting? Bij Van den Eijnde Nettenverkoop maken wij uw schaduwdoek graag op maat in ons eigen atelier. Neem gerust contact met ons op. We bespreken samen alle mogelijkheden en uw wensen. 

Contact

3w Media