Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Volière

Volièrenetten op maat

<h2>Vogelnetten</h2> <p>Vogelnetten nodig, bijvoorbeeld voor uw voli&egrave;re of als vogelwering? Bij Nettenverkoop bent u hiervoor aan het juiste...

Volièrenetten op rol

<p>Van den Eijnde Nettenverkoop BV heeft wereldwijd een uniek concept ontwikkeld voor UV gestabiliseerde geknoopte polyethyleen netten op rol. De netten komen in ee...

Vogelnetten

Vogelnetten nodig, bijvoorbeeld voor uw volière of als vogelwering? Bij Nettenverkoop bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze netten zijn voor vele toepassingen te gebruiken en verkrijgbaar in allerlei maten en met of zonder randlijn. U weet altijd dat u bij Nettenverkoop de juiste kwaliteit vogelnetten vindt met een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Welk vogelnet is voor u geschikt? Als u het vogelnet wilt gebruiken voor vogelwering kiest u voor de geknoopte netten op rol of op maat gemaakt. Een vogelnet is de meest gebruikte methode van vogelwering en ook zeer effectief. Of u nu op zoek bent naar vogelwering voor uw appartement of woning of in de tuinbouw of akkerbouw, met vogelnetten beschermt u gebouwen en gewassen doeltreffend en gunstig qua prijs.

Een net met randlijn rondom is in zijn geheel veel sterker dan een net zonder randlijn. Daarnaast is een net met randlijn beter op spanning te brengen.

Tips maatvoering netten:

- Afmeting in veelvouden van de gekozen maaswijdte
- Afmeting moet deelbaar zijn door de gekozen maaswijdte
- 0% tolerantie maatvoering niet mogelijk. Maatvoering bij benadering
- Het laatste draadje van een maas is nodig om de randlijn rondom te kunnen vaststikken
- In geval van een net met Polypropyleen band en zeilogen wordt de band om het net gevouwen en vastgestikt. Hiervoor niets extra's meten

Volièrenet op maat

Vaak gaat het bij volièrenetten om maatwerk, om het net geheel op maat voor uw volière of dierenren te maken. In ons eigen atelier maken wij de netten geheel volgens uw wensen. Hierbij letten wij ook op het toekomstig gebruik van de netten. Het net voor een roofvogelkooi heeft bijvoorbeeld hele andere vereisten als het net rondom een volière met siervogels. Van den Eijnde Nettenverkoop kan u hierin uiteraard deskundig adviseren. Wij kijken graag met u mee, stuur ons dus gerust een foto van uw vogelkooi of dierenverblijf zodat wij de omstandigheden ook kunnen bekijken en u goed kunnen helpen bij de keuze van uw netten.

  • Geknoopte volierenetten met vierkante mazen en randlijn
  • Geknoopte volierenetten met vierkante mazen zonder randlijn
  • Knooploze volierenetten met vierkante mazen en randlijn
  • Knooploze volierenetten met vierkante mazen zonder randlijn
  • Geëxtrudeerde volierenetten

Volièrenet op rol

  • Geknoopte PE Netten op rol met een draaddikte van 1,3 mm of 3 mm en vierkante mazen van 1,5cm, 1,8cm, 2,6cm, 2,9cm, 4cm, 5cm,6cm, 7cm, 10cm of 12cm.
  • Knooploze netten van 32 gr/m2 met een maas van 28 x 28 mm
  • Knooploze netten van 35 gr/m2 met een maas van 15 x 15 mm

Volièrenetten op maat en op rol vindt u volop in onze webshop. Maak een keuze uit ons brede aanbod volièrenetten. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies.

3w Media