Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Zwembadafdekkingen

Zwembadzeil voor optimale bescherming

In de herfst- en wintermaanden worden de zwembaden veelal afgedekt. Dit voorkomt natuurlijk vooral het vallen van bladeren, takken en overig vuil. De zwembadzeilen van Van den Eijnde Nettenverkoop beschermen het zwembad tegen herfstbladeren maar voorkomen ook algengroei, waardoor niet alleen de waterkwaliteit behouden blijft maar ook het schoonmaken in het voorjaar veel eenvoudiger is. Ook bijvoorbeeld sneeuw wordt tegengehouden met de zwembadafdekkingen. Wel is het raadzaam om een grote hoeveelheid sneeuw tijdig te verwijderen.

Waterdichte zwembadzeilen

De waterdichte zwembadzeilen zijn gemaakt van een hoogwaardige pvc kwaliteit en zijn de ideale oplossing tegen herfstbladeren en andere vervuilingen. Doordat het zwembadzeil waterdicht is, heeft het zeil een isolerende werking dat uiteindelijk leidt tot besparing op de energiekosten. Interesse in een zwembadzeil op maat? Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

Waterdoorlatende zwembadzeilen

De waterdoorlatende zwembadzeilen worden gemaakt van een hoogwaardig UV gestabiliseerd HDPE kwaliteit. Doordat een zwembad volledig is afgedekt kan er nagenoeg geen vuil binnendringen. Ook de HDPE waterdoorlatende zwembadcovers zijn zo dicht geweven dat deze alleen water doorlaten en het vuil buiten houden. Bladeren, takken en overig vuil zijn eenvoudig weg te vegen of af te spuiten met een tuinslang.

Voordelen zwembadzeil

* Energiebesparend door het langer vasthouden van de warmte
* Geen waterzakken
* Vergroot veiligheid voor kinderen en dieren
* Vermindering van algengroei
* UV gestabiliseerd
* Makkelijk in onderhoud
* Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Zwembadafdekking als bescherming voor kinderen en dieren

Naast het schoner houden van het zwembadwater bieden de afdekkingen ook een effectieve bescherming tegen zwembad ongevallen. Spelenderwijs kunnen kinderen en dieren gemakkelijk in het zwembad vallen. Door het spannen van een waterdichte of waterdoorlatende zwembadafdekking kunnen dit soort ongevallen grotendeels voorkomen worden. Een groot pluspunt in de beveiliging!

Zwembadzeil op maat

Wilt u een zwembadzeil op maat? Dan ontvang wij graag van u, indien mogelijk, een tekening met daarop de afmeting van uw zwembad. Zo kunnen wij, in ons eigen atelier, uw zwembadzeil helemaal op maat maken. Bij Nettenverkoop is maatwerk mogelijk voor zwembaden die een 8-vormige, ronde, rechthoekige of ovale vorm hebben.

3w Media