• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Tennis Premium winddoeken

De Tennis winddoeken van Van den Eijnde Nettenverkoop zijn van een hoogwaardige kwaliteit UV gestabiliseerd HDPE. De winddoeken zijn voorzien van een stormbestendige band rondom en RVS zeilogen waardoor deze niet uitscheuren. U heeft bij ons dan ook een ruime keuze uit kleuren en kwaliteiten. Verkrijgbaar in standaard maten en kleuren maar ook maatwerk en meerdere kleurencombinaties zijn mogelijk. 

Voor het bedrukken van de winddoeken hoeft u alleen de gewenste logo's en tekst aan te leveren. Pas als u tevreden bent over het voorstel wordt het tennisdoek in productie genomen. 

U kunt het tennisdoek ook heel eenvoudig online berekenen en bestellen.

* Stuur uw logo en tekst  per mail naar info@vdenettenverkoop.nl, na goedkeur ontwerp kan de order online geplaatst worden
* Kies de kleur en het formaat doek
* Kies de gewenste bedrukking (formaat)
* Kies het benodigde aantal simplexhaken
* Tevreden over het ontwerp? Dan betaalt u gemakkelijk via het kassasysteem

Heeft u als tennisvereniging of als sponsor eerder bij ons besteld, dan graag een vermelding maken in verband met mogelijke kleurafwijkingen in batches.

Alle afbeeldingen en kleuren aangeboden op de website gelden bij benadering. De kleuren die te zien zijn op het beeldscherm van de klant kunnen afwijken van de kleuren die het product uiteindelijk in werkelijkheid heeft. Wij adviseren een sterk contrast verschil in bedrukking te kiezen ten opzichte van de keuze van het kleur doek.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice