• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Sport

Ons assortiment
Aangezien Van den Eijnde Nettenverkoop een breed assortiment sportnetten heeft, en u dus genoeg keuze heeft, kan het wellicht voorkomen dat u niet weet welk net het beste is. Wij denken daarom graag met u mee, zodat u de juiste keuze en veel plezier heeft van uw sportnet. 

Meest populaire sportnetten
Om het u gemakkelijker te maken, hebben wij een top 3 sportnetten voor u op een rijtje gezet. 

Voetbalnet
Heeft uw club of vereniging zo snel mogelijk nieuwe voetbalnetten nodig? De voetbalnetten van Nettenverkoop, zijn erg stevig en in verschillende maten en soorten te verkrijgen. Wilt u een hexogonaal WK voetbalnet, mini voetbalnet of een senior voetbalnet? Dan bent u bij van den Eijnde Nettenverkoop aan het juiste adres. Wij hebben een gevarieerd aanbod voetbalnetten voor diverse doelen. Ook voor ballenvangnetten kunt u bij ons terecht! 

Tennisnet
Op zoek naar een kwalitatief goed tennisnet? Neem dan snel een kijkje in onze webshop! Wij bieden namelijk talloze tennisnetten aan voor diverse tennisvelden. Van een tennisnet dubbele topmaas tot aan een tennis trainingskit. Bij Van den Eijnde Nettenverkoop heeft u genoeg keuze!

Golfnet 
Golfnetten zijn erg populair bij Van den Eijnde Nettenverkoop. Aangezien er wellicht een aantal golfballen de verkeerde kant op worden geslagen, is het handig om  te plaatsen. Deze hoogwaardige kwaliteit netten zorgen er voor dat de golfballen worden opvangen. De UV-gestabiliseerde golfnetten van Nettenverkoop gaan jarenlang mee.

Heeft u nog vragen over onze hoge kwaliteit netten, geschikt voor diverse sporten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag over ons assortiment. 

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice