• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Spel

Zandbaknetten

Een zandbak komt u in veel tuinen, maar ook op vrijwel elk schoolplein en bij vele kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en andere onderwijsinstellingen tegen. Niet voor niets, want voor de kinderen is het een genot om lekker in de zandbak te spelen. Met zandbaknetten blijft het zand in de zandbak schoon van bladeren en ander afval en wordt het niet gebruikt door honden en katten voor hun behoefte. Bestel nu uw zandbakhoes op maat bij Nettenverkoop.

Een schone zandbak met schoon zand bereikt u door het gebruik van een zandbaknet ook wel bekend als zandbakhoes. Dit net voorkomt namelijk dat katten, honden of andere beesten in uw zandbak hun behoefte doen. Ook vallende bladeren worden door een zandbaknet opgevangen zodat deze makkelijk te verwijderen zijn.

Van den Eijnde Nettenverkoop is nummer 1 specialist van Nederland in alle soorten netten, waaronder zandbaknetten. Het meest verkochte zandbaknet is het type Economy 200. Dit type vangt ook het klein afval beter op maar is wel waterdoorlatend. Tevens is het type Economy 200 beter op elke gewenste vorm te maken dan de PE geknoopte netten met mazen. De PE geknoopte zandbaknetten hebben vierkante mazen en zijn afgewerkt met een stevige randlijn.

Zandbakhoes op maat

In ons eigen atelier maken we de hoes voor uw zandbak geheel op maat. 

Zandbaknetten bestellen

Welke vorm heeft uw zandbak? Vierkant, rond, langwerpig, driehoekig, zeshoekig of welke vorm dan ook, een net van Nettenverkoop wordt altijd pasklaar voor u gemaakt. Voor de bevestiging van het zandbaknet is het makkelijk om er een elastisch koord en eventueel montagedoppen bij te bestellen in onze webshop.

Richtlijnen bij aanschaf zandbaknet:

  • In geval van een opstaande rand de buitenwerkse maat aanhouden. Het zandbaknet niet over de rand trekken
  • Montagedoppen/koordhouders aan de zijkanten monteren en middels elastisch koord achter de montagedoppen/koordhouders spannen.
  • Berekening montagedoppen =  Omtrek zandbak / 50 cm
  • Elastisch koord = omtrek zandbak + 50 cm.
  • 2 koordklemmen om elastisch koord aan elkaar te maken 

Zandbaknetten zijn tevens bekend als zandbakhoes, zandbak afdekzeil of zandbakzeil.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice