• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Winddoeken

De winddoeken voor Tennis van Van den Eijnde Nettenverkoop zijn van een hoogwaardige kwaliteit UV gestabiliseerd HDPE. De winddoeken zijn voorzien van een stormbestendige band rondom en RVS zeilogen waardoor deze niet uitscheuren. U heeft bij ons dan ook een ruime keuze uit kleuren en kwaliteiten. Verkrijgbaar in standaard maten en kleuren maar ook maatwerk en meerdere kleurencombinaties zijn mogelijk. Naast dit assortiment heeft Van den Eijnde Nettenverkoop ook een heel uitgebreid assortiment winddoeken op rol.

Standaard tennisdoek

Het standaard tennisdoek is een premium tennis winddoek. Dit doek is voorzien van een stormbestendige band en heeft rondom RVS zeilogen. Het materiaal is van een hoge kwaliteit HDPE doek en UV-gestabiliseerd. De windreductie met dit winddoek is maar liefst 80% en het doek is verkrijgbaar in de kleuren lichtgroen en donkergroen.

Uw tennisbaan zal zeker profiteren van een winddoek en bovendien heeft u de mogelijkheid het doek te laten bedrukken met uw eigen logo of bijvoorbeeld het logo van de sponsor. Een perfecte manier om reclame te maken langs de tennisbaan en de betrokkenheid van een bedrijf met de club te laten zien.

Standaard tennisdoek is uit voorraad leverbaar in de afmetingen:

  • 2,00x6,00 meter
  • 2,00x12,00 meter
  • 2,00x18,00 meter

Tennisdoek op maat

Naast standaard tennisdoeken kan Nettenverkoop ook maatwerk tennisdoeken leveren. Ook deze tennisdoeken zijn voorzien van een stormband en heeft RVS zeilogen rondom. De tennisdoeken zijn van een premium kwaliteit, bestaande uit een 180 gram/m2 zeer sterk UV gestabiliseerd HDPE doek. Het tennisdoek heeft een windreductie van minimaal 80%, is eenvoudig te reinigen en is schimmelwerend.

Wilt u meer dan 80% windreductie met tennisdoek, kies dan een zwaardere kwaliteit:

  • Windreductie 180 gr/m2 = 80%
  • Windreductie 230 gr/m2 = 85%
  • Windreductie 285 gr/m2 = 90%

Beschikbare kleuren van het tennisdoek zijn afhankelijk van kwaliteit, keuze van de stormband is zelf te bepalen

Voor het bedrukken van de winddoeken hoeft u alleen de gewenste logo's en tekst aan te leveren. Pas als u tevreden bent over het voorstel wordt het tennisdoek in productie genomen. 

U kunt het tennisdoek ook heel eenvoudig online berekenen en bestellen.

* Stuur uw logo en tekst  per mail naar info@vdenettenverkoop.nl, na goedkeur ontwerp kan de order online geplaatst worden
* Kies de kleur en het formaat doek
* Kies de gewenste bedrukking (formaat)
* Kies het benodigde aantal simplexhaken
* Tevreden over het ontwerp? Dan betaalt u gemakkelijk via het kassasysteem

Heeft u als tennisvereniging of als sponsor eerder bij ons besteld, dan graag een vermelding maken in verband met mogelijke kleurafwijkingen in batches.

Alle afbeeldingen en kleuren aangeboden op de website gelden bij benadering. De kleuren die te zien zijn op het beeldscherm van de klant kunnen afwijken van de kleuren die het product uiteindelijk in werkelijkheid heeft. Wij adviseren een sterk contrast verschil in bedrukking te kiezen ten opzichte van de keuze van het kleur doek.

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, bestelling of wilt u advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice