Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Zandbaknetten

zandbaknet economy

Beschrijving

Bestel uw zandbaknetten online bij Nettenverkoop

De nummer 1 specialist van Nederland in zandbaknetten van hoogwaardige kwaliteit tegen een lage prijs!

Hoogwaardige kwalitieit zandbaknetten

Een schone zandbak met schoon zand bereikt u door het gebruik van een zandbaknet. Dit net voorkomt namelijk dat katten, honden of andere beesten in uw zandbak hun behoefte doen. Ook vallende bladeren worden door een zandbaknet opgevangen zodat deze makkelijk te verwijderen zijn.

Van den Eijnde Nettenverkoop is nummer 1 specialist van Nederland in alle soorten netten, waaronder zandbaknetten. Het meest verkochte zandbaknet is het type Economy 200. Dit type vangt ook het klein afval beter op maar is wel waterdoorlatend. Tevens is het type Economy 200 beter op elke gewenste vorm te maken dan de PE geknoopte netten met mazen. De PE geknoopte zandbaknetten hebben vierkante mazen en zijn afgewerkt met een stevige randlijn.

In ons eigen atelier maken we uw zandbaknet geheel op maat. 

Zandbaknetten in alle vormen

Welke vorm heeft uw zandbak? Vierkant, rond, langwerpig, driehoekig, zeshoekig of welke vorm dan ook, een net van Nettenverkoop wordt altijd pasklaar voor u gemaakt. Voor de bevestiging van het zandbaknet is het makkelijk om er een elastisch koord en eventueel montagedoppen bij te bestellen in onze webshop.

Dit product is nog niet beschikbaar.

3w Media