Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Harmonicadoeken Shadow Comfort

Schaduwdoek, ook wel bekend als wavesail of harmonicadoek is bij Nettenverkoop in standaard afmetingen, maar ook als maatwerk verkrijgbaar. 

Harmonicadoek is verkrijgbaar in diverse standaard breedtes van 2 meter, 2,90 meter of 3,70 meter. De lengte van het harmonicadoek kunt u zelf bepalen en is natuurlijk afhankelijk van het frame waarin het doek bevestigd wordt. Voor hulp of advies bij uw bestelling kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Bescherming tegen de zon

Een harmonicadoek kunt u open en dicht schuiven d.m.v. katrollen, een soort schuifdak dat u naar wens kunt openen. U bepaalt dus eenvoudig zelf hoeveel zon u op dat moment wilt. De katrollen en alle bevestigingsmaterialen zijn inbegrepen bij het harmonicadoek. Onze harmonicadoeken geven u een goede bescherming tegen de UV-straling van de zon en creëren bovendien een gezellige sfeer in uw tuin of terras.

* Hoogwaardige kwaliteit waterdoorlatende en waterafstotende harmonicadoeken
* Trek 10cm af van de breedte waarin het doek wordt geplaatst. Zodoende is het doek 10cm smaller en blijft er 5cm vrije ruimte aan weerszijden van het doek over. Voor de lengte van het doek de exacte lengtemaat aanhouden.
* UV gestabiliseerd
* Geen last meer van een hindelijke parasolvoet
* Kan het hele seizoen buiten blijven hangen
* Bescherming tegen schadelijke UV stralen
* Geeft verkoeling bij warm weer
* De Shadow Comfort schaduwdoeken zijn eenvoudig te reinigen met lauw water, een zachte borstel en wat groene zeep
* Eenvoudig te installeren

ngsset voor Harmonicadoek Shadow Comfort:

< 200 cm. breed: TWEE staalkabels
Handleiding twee staalkabels


201 - 290 cm. breed: DRIE staalkabels
Handleiding drie staalkabels


291 - 400 cm. breed: VIER staalkabels
Handleiding vier staalkabels

* Lengte staalkabels: standaardmaat Harmonicadoek + 50 cm. extra
* Staalkabels zijn speciaal geconfectioneerd doordat er een draadeind op is geperst
* Bevestigingsset maatwerk harmonicadoeken los bij bestellen

Het is een gegeven dat een lichte kleur stralen meer reflecteert dan een donkere kleur. Echter het weren van warmte heeft te maken met de hoeveelheid straling/warmte die door het doek wordt geabsorbeerd en door het doek heen zal gaan (transmissie). Bij een donkere kleur is de absorberende waarde veel hoger, waardoor de transmissie waarde (straling/warmte door het doek) lager is dan bij een licht doek. Een licht doek heeft een hoge reflectie waarde, echter een lage absorberende waarde waardoor de straling/warmte met een hogere waarde door het doek zal gaan. Dit verklaart de hogere percentages schaduwfactor bij donkere kleuren.

Bekijk het fotoalbum op onze site.

3w Media