Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Sport & recreatie

Recreatie

<p><strong>WAAROM KIEZEN VOOR SHADOW COMFORT VERANDAZEILEN, SHADESAILS EN WAVESAILS?</strong></p> <p><span> </span></p> ...

Op zoek naar de beste netten voor sport en recreatie? Nettenverkoop is de grootste leverancier met netten voor elke toepassing. Bovendien zijn onze netten in verschillende kleuren leverbaar en hanteren we altijd scherpe prijzen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee over uw specifieke toepassing en dankzij ons eigen atelier is ook maatwerk altijd mogelijk.

Sportnetten & Recreatienetten

In ons assortiment vindt u verschillende netten voor elke sport waar netten nodig zijn. Bent u op zoek naar voetbalnetten, hockeynetten, volleybalnetten, tennisnetten of wellicht voor een andere sport? Bij Nettenverkoop vindt u alle soorten sportnetten, indien gewenst op maat voor u gemaakt en in de kleuren van uw club of vereniging. Heeft u doelnetten nodig of wilt u de netten gebruiken ter bescherming? Alles is mogelijk en altijd zeer scherp geprijsd! Bestel nu uw sportnetten bij Nettenverkoop.

Bekijk alle sportnetten

Spelnetten

Bij netten voor spelen kunt u denken aan netten voor zandbakken en speeltuinen. Wij verzorgen betrouwbare netten op maat gemaakt voor uw speeltuin. Ook voor indoor speeltuinen, kartbanen en trampolineparken hebben wij alle netten beschikbaar. Onder de spelnetten vindt u ook anti-klimnetten en ballenbaknetten. 

Bekijk alle spelnetten

Recreatienetten en -doeken

Bij Nettenverkoop bent u aan het juiste adres voor netten en doeken voor recreatiedoeleinden. Wij bieden veel verschillende netten en doeken aan, u kunt bijvoorbeeld een perfecte schaduwplek creëren met de Shadow Comfort schaduwdoeken en harmonicadoeken of uw balkon of veranda met winddoek beschermen. Tevens vindt u hier zwembadafdekkingen, bootzeilen, maar ook parasols. Kortom, voor elke toepassing binnen de recreatie vindt u de netten en doeken bij Nettenverkoop.

Bekijk alle netten voor de recreatie

Bestel uw sport, spel en recreatienetten veilig bij Nettenverkoop.nl

Bij Nettenverkoop verkopen we uitsluitend netten en doeken van topkwaliteit. altijd uit eigen voorraad en tegen de scherpste prijzen.
Afrekenen doet u veilig online met IDEAL of creditcard.

Bekijk ons grote aanbod netten

3w Media