• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Schaduwdoeken FR maatwerk waterdoorlatend

TRENDY EN FUNCTIONEEL BRANDVERTRAGENDE SCHADUWDOEKEN OP MAAT GEMAAKT.

NIEUW toegevoegd aan het assortiment van Shadow Comfort zijn de brandvertragende gecertificeerde Schaduwdoeken EXtrablock FR 320.

Extrablock FR 320 Schaduwdoek / winddoek is een uniek en uiterst functioneel buitenschaduwdoek dat de ultieme combinatie biedt van gecontroleerde rek, maximale schaduw, maatvastheid en maximale bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Het is een zeer vormvast schaduwdoek met zeer vergelijkbare biaxale sterktes en verlengingen in beide richtingen. Het gebreide schaduwdoek is specifiek ontworpen voor gebruik in spanningsstructuren en schaduwdoeken. maar presteert even goed bij gebruik op parkeerterreinen, luifels, verandawanden, horecagelegenheden, strandtenten, zorginstellingen en op daken, etc. Extrablock FR 320 is een van 's wereld beste FR- geclassificeerde schaduwdoeken. 

FR = flame retardant / brandvertragend / brandwerend. Vlamvertragers zijn chemicaliën die op materialen worden aangebracht om het onstaan van vuur te voorkomen of de groei ervan te vertragend.

Het voldoet aan de California State Fire Marschall-test voor titel 19. Dit wordt algemeen erkend als de moeilijkste FR test.

We adviseren het doek te demonteren bij windkracht 5 of hoger om beschadiging aan het doek te voorkomen.
De Shadow Comfort schaduwdoeken lopen in een curve naar binnen. De diepte van de curve bedraagt ongeveer 5% van de lengtezijde

 

De lucht- en waterdoorlatende zonnedoeken van Shadow Comfort hebben een verkoelende werking. Door de open structuur heeft dit zonnedoek een extra ventilerende werking waardoor de temperatuur onder het doek verlaagd wordt. De zonnedoeken zijn voorzien ven een dubbel gestikte randafwerking met verstevigingsband en RVS triangle ogen op de hoeken. Beide zijden van het doek zijn zowel als onder- en bovenkant te gebruiken. Dit is afhankelijk van de maatvoering in uw toepassing en uw persoonlijke voorkeur.

Let op! Wanneer u een maatwerk schaduwdoek besteld kan dit niet geretourneerd worden en vervalt het wettelijke herroepingsrecht

Inspiratie nodig? 

Neem een kijkje in onze digitale showroom!

SHOWROOM

Nog meer tips & tricks nodig?

Download onze eenvoudige montage instructie voor uw Shadow Comfort® schaduwdoek via onderstaande link!

DOWNLOAD MONTAGE INSTRUCTIE WATERDOORLATEND 

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice