• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Afdekzeilen standaard afmetingen

Dekzeilen online bestellen? Van den Eijnde nettenverkoop heeft een groot assortiment afdekzeilen in diverse kleuren, afmetingen en kwaliteiten.

Indien u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige kwaliteit afdekzeilen dan bent u bij Van den Eijnde Nettenverkoop BV aan het juiste adres. Wij bieden u een zo breed mogelijk assortiment dekzeilen in een HDPE en PVC kwaliteit aan aan tegen de scherpste prijzen

Een afdekzeil ook wel dekzeil genoemd is een multifunctioneel zeil dat gebruikt wordt voor de meest uiteenlopende toepassingen om bijvoorbeeld ladingen of containers mee af te dekken en af te schermen. 

Wat is het verschil tussen HDPE en PVC afdekzeil?

De afkorting voor HDPE is high density polyethyleen en polyvinychloride voor PVC. De HDPE afdekzeilen zijn dan ook veel goedkoper, waterdoorlatend en lichter in gebruik. Hoe zwaarder de kwaliteit, hoe langer de levensduur. De PVC afdekzeilen uit het assortiment van Van den Eijnde Nettenverkoop zijn UV bestendig maar ook wel zwaarder in gewicht. De PVC dekkleden zijn 100% waterdicht en waterafstotend.

Onderstaande kwaliteiten worden door ons aangeboden:

Afdekzeil 170 standard:
Met deze waterdoorlatende afdekzeilen van 170 gr/m2 bent u verzekerd van een goede kwaliteit HDPE. De afdekzeilen zijn rondom gezoomd met een versterkingsband en zijn voorzien van messing zeilogen om 50 cm. met een binnendiameter van ø 16 mm. Het afdekzeil is UV gestabiliseerd en heeft hierdoor een langere levensduur waardoor het geschikt is voor langdurig gebruik. Verpakkingseenheden worden per doos aangeboden.

Afdekzeil 180 standard:
Met deze waterdoorlatende afdekzeilen van 180 gr/m2 (tape filament draden)bent u verzekerd van een goede kwaliteit HDPE (high density polyethyleen). De zeilen zijn afgewerkt met een verstevigde rand en zijn voorzien van zeilogen om de meter met een binnendiameter van ø 12 mm. Verpakkingseenheid per stuk.

Afdekzeil 200 excellent:
Met deze afdekzeilen van 200 gr/m2 (monofilament draden) bent u verzekerd van een goede kwaliteit HDPE (high density polyethyleen). De zeilen zijn afgewerkt met een verstevigde polypropleen rand en zijn voorzien van RVS zeilogen om 50 cm. met een binnendiameter van ø 16 mm. Het afdekzeil is UV gestabiliseerd en heeft hierdoor een langere levensduur waardoor het geschikt is voor langdurig gebruik. Verpakkingseenheid per stuk.

Deze afdekzeilen worden vervaardigd in Eigen Atelier.

Afdekzeil 250 premium:
Met deze zwaardere (heavy duty) waterdoorlatende afdekzeilen voor containers van 250 gr/m2 bent u verzekerd van een goede kwaliteit HDPE. De afdekzeilen zijn rondom gezoomd met een versterkingsband en zijn voorzien van messing zeilogen om 50 cm. met een binnendiameter van ø 16 mm. Het afdekzeil is UV gestabiliseerd en heeft hierdoor een langere levensduur waardoor het geschikt is voor langdurig gebruik. Deze afdekzeilen zijn per doos leverbaar. 

Afdekzeil 570 premium:
Indien u niet op zoek bent naar een tijdelijke oplossing maar naar een afdekzeil wat u het hele jaar buiten kunt laten liggen dan is een waterdicht PVC afdekzeil een uitstekende oplossing voor u. De PVC afdekzeilen hebben een langere levensduur doordat ze een goede UV bestendigheid hebben. De PVC dekkleden zijn 100% waterdicht en waterafstotend. Dit dekkleed is opgebouwd uit een polyester weefsel. Aan beide zijden van het afdekkleed is een laag PVC aangebracht zodat het waterdicht is en goed bestand is tegen weersinvloeden. Daarna is dit type dekkleed nog eens extra gelakt zodat vuil en stof niet makkelijk hecht en het makkelijk schoon te houden is. In het productieproces worden ook UV stabilatoren toegevoegd voor een langere levensduur bij gebruik in de zon. Voor extra versteviging zijn de randen zijn 5 cm. omgeslagen en gelast en voorzien van zeilogen. Verpakkingseenheid per stuk.

Voor het vastzetten van deze dekkleden hebben we diverse elastieken in het assortiment opgenomen. Deze bevestigingsmaterialen kunt u dan ook eenvoudig online meebestellen.

Onze afdekzeilen zijn multifunctioneel toepasbaar in de bouw, industrie, agrarische sector en voor de watersport. Afdekzeilen worden bijvoorbeeld ook wel genoemd als volgt genoemd: bootzeil, afdekzeil, dekkleed, afdekkleed.

Waarom afdekzeilen uit het assortiment van Van den Eijnde Nettenverkoop?

* korte levertijden
* uit voorraad leverbaar
* eigen zeilmakerij
* hoogwaardige kwaliteit
* Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met een van onze specialisten
* Webwinkel keurmerk Trusted Shops

Komt u er nog niet uit en hebt u advies nodig van onze specialisten neem dan contact met ons op.

CONTACT

 


Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice