• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Afdekzeilen maatwerk

Bent u op zoek naar een afdekzeil in een afwijkende maatvoering of in een andere kleur, dan bent u bij Van den Eijnde Nettenverkoop op het juiste adres. In onze eigen zeilmakerij maken we al jarenlang deze waterdichte en waterdoorlatende afdekzeilen op maat voor allerlei toepassingen.

Voor aanschaf van een afdekzeil is het natuurlijk belangrijk waarvoor u dit afdekzeil gaat gebruiken en wat de levensduur hiervan moet zijn. Er zijn namelijk veel verschillende kwaliteiten verkrijgbaar. Kwaliteit en prijsverhouding speelt hierin ook een belangrijke rol. Wij streven er dan ook altijd naar om een kwalitatief goed product uit te leveren tegen een zo gunstig mogelijke prijs. De zeilogen in deze afdekzeilen zijn van RVS en hebben een binnendiameter van ø16 mm.  De fijnmazige gaasnetten worden afgewerkt met een stevige polypropyleen band rondom en de randen bij de PVC zeilen worden omgelast. De PE geknoopte aanhangwagennetten worden weer afgewerkt met een sterke randlijn van 6.3 mm. rondom.

Komt u er nog niet uit en hebt u advies nodig van onze specialisten neem dan contact met ons op.

CONTACT

Indien u op zoek bent naar een maatwerk afdekzeil dan bent u bij Van den Eijnde Nettenverkoop BV aan het juiste adres. Wij bieden u een zo breed mogelijk assortiment dekzeilen in een HDPE en PVC kwaliteit aan tegen de scherpste prijzen

Een afdekzeil ook wel dekzeil genoemd is een multifunctioneel zeil dat gebruikt wordt voor de meest uiteenlopende toepassingen om bijvoorbeeld ladingen of containers mee af te dekken en af te schermen. 

Wat is het verschil tussen een HDPE of een PVC afdekzeil?

De afkorting voor:
* HDPE = High density polyethyleen 
* PVC = Polyvinychloride 

De HDPE afdekzeilen en PVC gecoate gaasnetten zijn lichter in gewicht en waterdoorlatend. De PVC afdekzeilen waterdicht uit het assortiment van Van den Eijnde Nettenverkoop zijn zwaarder in gewicht en 100% waterdicht.

Onderstaande kwaliteiten worden door ons aangeboden en vervaardigd in onze eigen zeilmakerij:

Afdekzeilen maatwerk PVC:
Indien u niet op zoek bent naar een tijdelijke oplossing maar naar een afdekzeil wat u het hele jaar buiten kunt laten liggen dan is een waterdicht PVC afdekzeil een uitstekende oplossing voor u. De PVC afdekzeilen hebben een langere levensduur doordat ze een goede UV bestendigheid hebben. De PVC dekkleden zijn 100% waterdicht en waterafstotend. Dit dekkleed is opgebouwd uit een polyester weefsel. Aan beide zijden van het afdekkleed is een laag PVC aangebracht zodat het waterdicht is en goed bestand is tegen weersinvloeden. Daarna is dit type dekkleed nog eens extra gelakt zodat vuil en stof niet makkelijk hecht en het makkelijk schoon te houden is. In het productieproces worden ook UV stabilatoren toegevoegd voor een langere levensduur bij gebruik in de zon. Voor extra versteviging zijn de randen zijn 5 cm. omgeslagen en gelast en voorzien van zeilogen naar keuze om de 25 of 50 cm. Wilt u ovale zeilogen met tourniquets dan is dat geen enkel probleem. De maatvoering kunt u eenvoudig online berekenen. Bij afwijkende maatvoeringen of uitsparingen kunt u vooraf contact opnemen met een van onze specialisten. 

Deze waterdichte zeilen zijn leverbaar in diverse kleuren. Zwart, groen en blauw zijn veel gekozen kleuren. Van den Eijnde Nettenverkoop volgt ook de trendkleuren op de voet zoals Scandinavian green, Smokey Grey, Hummes sand, night black en cool anthracit.

Afdekzeilen maatwerk PE geknoopt:

Wilt u een aanhangwagen en lading beschermen met een aanhangwagennet of afdekzeil? Bij Van den Eijnde Nettenverkoop maken we deze voor u op maat in ons eigen confectieatelier. Door eigen ontwikkeling, import en zeilmakerij kunnen we dit aanhangwagennet binnen enkele dagen aan u uitleveren.

Wij hechten er waarde aan om een aanhangernet te verkopen dat jaren lang professioneel gebruikt kan worden.Het meest verkochte aanhangwagennet heeft een maaswijdte van 4x 4 cm. en een draaddikte van 3 mm. Maar wilt u een maaswijdte van 2,9 of bijvoorbeeld 5 cm. dan is dat geen enkel probleem. De ladingnetten worden afgewerkt met een sterk randkoord van 6,3 mm. 

Ieder aanhangernet en afdekzeil voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Voor ons is het heel belangrijk dat we kwaliteit aanhangwagennetten voor professioneel gebruik kunnen garanderen. Onze aanhangernetten produceren we voor aanhangwagen fabrikanten, aanhanger dealers en eindgebruikers. Onze ladingnetten worden gekenmerkt door kwaliteit en eerlijke prijzen.

Waarom afdekzeilen uit het assortiment van Van den Eijnde Nettenverkoop?

* korte levertijden
* standaard afmetingen uit voorraad leverbaar
* eigen zeilmakerij
* hoogwaardige kwaliteit
* Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met een van onze specialisten
* Webwinkel keurmerk Trusted Shops

Komt u er nog niet uit en hebt u advies nodig van onze specialisten neem dan contact met ons op.

CONTACT


Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice