• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Gronddoek

Van den Eijnde Nettenverkoop levert een groot assortiment gronddoek (anti-worteldoeken) in verschillende soorten en maten tot grote tevredenheid van professionle telers, tuinders en hoveniers. Daarbij is het groot voordeel dat we voorraadhoudend zijn en grote partijen binnen 48 uur kunnen leveren. Dit alles tegen de beste prijs- kwaliteitverhouding in heel Nederland en België.

Wordeldoek kopen?

Bij Van den Eijnde Nettenverkoop staat kwaliteit voorop. Wij leveren daarom enkel anti-worteldoeken die gemaakt zijn van de beste materialen. Daarnaast hebben de anti-worteldoeken een hoge UV-stabilisatie, zijn ze nagenoeg krimpvrij en hebben ze een optimale waterdoorlatendheid. 

Worteldoek op rol

Om de particuliere markt niet te vergeten is het assortiment uitgebreid met worteldoeken van 50 meter lang. Ook voor worteldoeken van 100 meter lang bent u bij Van den Einde Nettenverkoop aan het juiste adres. De breedte van de worteldoeken begint vanaf 50 centimeter. Bestel uw worteldoek op rol bij dé specialist op het gebied van gronddoeken/anti-worteldoeken, Van den Eijnde Nettenverkoop. 

Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice