• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Winddoek Standard 180 met PP band

Van den Eijnde Nettenverkoop BV heeft een hele reeks windbreekgazen ontwikkeld die multifunctioneel toepasbaar zijn.

Onze Shadow Comfort winddoeken op rol hebben een standaard randafwerking met ingeweven knoopsgaten boven en onder. Voor een meer solide toepassing verstevigen we de randen met een polypropyleen band rondom. Daarin kunt u naar keuze de RVS zeilringen rondom laten plaatsen om ongeveer 25 of 50 cm.

De UV gestabiliseerde hoogwaardige kwaliteit winddoeken, windbreekgazen of ook wel schaduwdoek genoemd uit de Shadow Comfort Standard serie zijn geweven met draden van tapefilament en hebben een gewicht van 180 gr/m2. Door het plaatsen van dit type winddoek wordt de windsnelheid gereduceerd met 80% en wordt uw privacy verhoogd.

De winddoeken zijn gemaakt van een hoogwaardige HDPE en worden voor veel toepassingen gebruikt, daarbij kunt u denken aan:

* winddoek als hekwerkbekleding * widdoek als tuinafscheiding * winddoek als blikvanger / sfeerverhoging * winddoek als zwembadafdekking * winddoek als containerafdekking * winddoek als zandbakbescherming * winddoek als moestuinafscheiding * winddoek als windvanger 

Een licht of donker schaduwdoek?
Een lichte kleur reflecteert zonnestralen meer dan een donkere kleur. Echter het weren van warmte heeft te maken met de hoeveelheid straling/warmte die door het doek wordt geabsorbeerd en door het doek heen zal gaan (transmissie). Bij een donkere kleur is de absorberende waarde veel hoger, waardoor de transmissie waarde (straling/warmte door het doek) lager is dan bij een licht doek. Een licht doek heeft een hoge reflectiewaarde, echter een lage absorberende waarde waardoor de straling/warmte met een hogere waarde door het doek zal gaan. Dit verklaart de hogere percentages schaduwfactor bij donkere kleuren.

In ons fotoalbum kunt u foto's vinden van heel veel toepassingen.

Samples / monsterstukjes:

Twijfelt u nog over de kleur of het soort materiaal? Via onderstaande button kunt u gemakkelijk en snel een sample bestellen!

SAMPLE WATERDOORLATEND  


Hulp bij uw keuze

Heeft u vragen over producten, een bestelling of wilt u graag advies?
Of bent u geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Klantenservice