• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

volleybalnet

Bent u op zoek naar een volleybalnet? Dan bent u bij Nettenverkoop aan het juiste adres. Wij verkopen kwalitatief uitstekende volleybalnetten voor zowel wedstrijdgebruik als voor trainingsdoeleinden.

Bekijk onze FIVB volleybalnetten

Wedstrijd volleybalnet

Veel volleybalverenigingen bestellen hun volleybalnetten bij Nettenverkoop. Wij verkopen namelijk wedstrijdnetten die zijn goed gekeurd door de FIVB (De internationale volleybal federatie). De eisen die de FIVB stelt aan een volleybalnet zijn onder andere dat het net 9.5 x 1 meter in afmeting is, dat het wedstrijdnet is voorzien van een zespunts ophanging en dat het net beschikt over ingesloten glasfiber-polyester stokken. De netten die wij verkopen voldoen exact aan deze eisen en tevens voldoen ze aan de EN-1271 norm. U hebt bij ons de keuze uit een volleybalnet met kevlar kabel in de bovenband of een kabel van staal.

volleybalnet

Volleybalnet voor training

Zoals gezegd moet een wedstrijdnet aan een aantal strenge eisen voldoen, uiteraard brengt dit ook een hoger kostenplaatsje met zich mee. Speciaal voor de trainingen hebben we een goedkopere variant van het wedstrijdnet in ons assortiment opgenomen, dit trainingsnet of schoolvolleybalnet voldoet niet aan alle eisen van de FIVB maar heeft wel exact dezelfde afmetingen. Tijdens trainingen krijgt een net over het algemeen meer te verduren dan tijdens een wedstrijd en dit net is hier goed tegen bestand.

Omdat een trainingsnet vaak regelmatig van plaats moet wisselen tijdens een training en vaak na elke training opgeborgen dient te worden is dit net voorzien van een kevlar kabel in de bovenrand. Kevlar is een lichtgewicht materiaal maar tegelijkertijd heel erg sterk, dit zorgt ervoor dat het net minder zwaar is om te verplaatsen maar tegelijkertijd zeker tegen een stootje kan.

Bekijk het trainingsnet in de webshop.

Volleybalnet voor training