Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Volierenet online kopen

Volièrenet nodig?

Van den Eijnde Nettenverkoop B.V. is het adres voor kwalitatief hoogwaardige volièrenetten.  Wij leveren o.a. professionele volièrenetten aan vogelparken, fokkers, maar ook aan particulieren. Ook worden de volierenetten toegepast voor de afscherming van een dierenren.

Volierenetten zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en vormen met een vierkante maas. De standaardkleur van de volièrenetten is zwart. Uiteraard behoren afwijkende kleuren, in overleg met een van onze medewerkers, ook tot de mogelijkheid. De volierenetten worden ook veel toegepast bij fruitbomen, vijvers en vogelwering in stallen, kerken etc.

Volièrenet op maat

Vaak gaat het bij volièrenetten om maatwerk, om het net geheel op maat voor uw volière of dierenren te maken. In ons eigen atelier maken wij de netten geheel volgens uw wensen. Hierbij letten wij ook op het toekomstig gebruik van de netten. Het net voor een roofvogelkooi heeft bijvoorbeeld hele andere vereisten als het net rondom een volière met siervogels. Van den Eijnde Nettenverkoop kan u hierin uiteraard deskundig adviseren. Wij kijken graag met u mee, stuur ons dus gerust een foto van uw vogelkooi of dierenverblijf zodat wij de omstandigheden ook kunnen bekijken en u goed kunnen helpen bij de keuze van uw netten.

  • Geknoopte volierenetten met vierkante mazen en randlijn
  • Geknoopte volierenetten met vierkante mazen zonder randlijn
  • Knooploze volierenetten met vierkante mazen en randlijn
  • Knooploze volierenetten met vierkante mazen zonder randlijn
  • Geëxtrudeerde volierenetten

Ga naar de volièrenetten op maat

Volièrenet op rol

  • Geknoopte PE Netten op rol met een draaddikte van 1,3 mm of 3 mm en vierkante mazen van 1,5cm, 1,8cm, 2,6cm, 2,9cm, 4cm, 5cm,6cm, 7cm, 10cm of 12cm.
  • Knooploze netten van 32 gr/m2 met een maas van 28 x 28 mm
  • Knooploze netten van 35 gr/m2 met een maas van 15 x 15 mm

Ga naar de volierenetten op rol

Volièrenetten op maat en op rol vindt u volop in onze webshop. Maak een keuze uit ons brede aanbod volièrenetten. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies.

3w Media