Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Vogelnetten en Volierenetten Online Kopen

Heeft u overlast van vogels? Dan bieden de vogelnetten van Van den Eijnde Nettenverkoop b.v. een perfecte uitkomst. In ons aanbod maken we onderscheid tussen vogelnetten en volièrenetten.

Vogelnetten

Onze vogelnetten tegen vogelschade, zijn knooploos en 42 gr/m2, 35 gr/m2 of 32 gr/m2. Deze knooploze netten verhinderen dat vogels schade berokkenen aan uw zaaigoed, scheuten en fruit. De kleine mazen beletten de doorgang van vogels, maar belemmeren het zonlicht en organische groei niet.

Vogelnetten zijn zeer licht van gewicht waardoor ze gemakkelijk aan dunne paaltjes opgehangen kunnen worden. Uiteraard kunnen ze ook los over de bomen gehangen worden.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor vogelnetten die vogels weghouden uit uw gevels, dakconstructies, holle ruimtes, etc. Deze en andere producten kunt u bekijken in de webshop met netten voor elke toepassing!

Volièrenet

Ook kunt u bij Van den Eijnde Nettenverkoop B.V. terecht voor vogelnetten die als volières dienen. Zo leveren wij professionele volièrenetten aan onder andere vogelparken, fokkers en particulieren.
Deze volierenetten kunt u bij ons verkrijgen in vele maten en vormen. Ook heeft u keuze uit diverse maasvormen zoals de dropse maas of een vierkante maas. De standaardkleur van deze volièrenetten is zwart. Uiteraard behoren afwijkende kleuren, in overleg met een van onze medewerkers, ook tot de mogelijkheid.

Volièrenetten op maat en op rol vindt u volop in onze webshop. Maak een keuze uit ons brede aanbod volièrenetten

Bekijk tijdens uw bezoek ook eens onze andere producten waaronder vijvernetten en anti-worteldoeken of onze agrarische benodigdheden

Vogelnetten en Volierenetten bestel je bij VDE Nettenverkoop

Van den Eijnde Nettenverkoop B.V. heeft een ruim assortiment vogelnetten en volierenetten. Daarnaast kunnen we netten ook op maat voor u maken. Bij ons komt u direct in contact en geniet u van een snelle levering. Neem contact op, of bezoek onze showtuin.

3w Media