Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Voetbalnet Online Kopen

Een voetbalnet bestelt u snel en eenvoudig online via www.nettenverkoop.nl.

Bij Nettenverkoop.nl vindt u een uitgebreid assortiment voetbalnetten, die u in allerhande maten en afmetingen kunt bestellen. De voetbalnetten bij Nettenverkoop zijn van een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Wij hebben zowel geknoopte als gevlochten voetbalnetten maar ook knooploze voetbalnetten in het assortiment. De maaswijdte is hierbij ook verschillend. De draaddikte is 3 of 4 mm. 

Wat zijn de beste voetbalnetten?

Wat het beste voetbalnet is, hangt natuurlijk af van uw club en eisen. Wat belangrijk is om te weten dat de voetbalnetten bij Nettenverkoop altijd UV-gestabiliseerd zijn, ze zijn dus goed beschermd tegen de zon en dit zorgt voor een langere levensduur. Een voetbalnet heeft heel wat te verduren en staat bloot aan alle weersomstandigheden. De beste voetbalnetten zijn dan ook geschikt voor deze omstandigheden. Heeft u vragen over onze voetbalnetten, staan onze adviseurs altijd voor u klaar met goed advies.

Stel uw vraag

Uw voetbalnet online kopen in eigen kleur

Voetbalnetten zijn voorzien van een randlijn rondom en een spanlijn in het dak. Voetbalnetten zijn standaard leverbaar in de kleuren: groen, wit en zwart. Daarnaast kunnen de voetbalnetten ook in clubkleuren besteld worden. De netten zijn bovendien UV-gestabiliseerd waardoor ze nauwelijks verkleuren in zonlicht. 

Nieuw voetbalnet nodig? Of het nu gaat om een voetbalnet voor een voetbalgoal in uw eigen tuin of om de voetbalnetten van uw voetbalclub, Nettenverkoop.nl is uw gespecialiseerde partner waarbij kwaliteit en service bij elke bestelling voorop gaan.

Andere namen voor voetbalnetten zijn doelnetten, kunststofnetten of goalnetten. Uiteraard vindt u naast voetbalnetten ook vele andere sportnetten bij Nettenverkoop.nl, zoals tennisnetten, volleybalnetten, hockeynetten, golfnetten en netten voor andere sporten.

Lees ook meer over Voetbaldoel online kopen

3w Media