Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Tennisdoek

Tennisdoek online kopen? Bij Nettenverkoop bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze premium tennisdoeken vindt u al langs veel tennisbanen en tennisvelden, al dan niet voorzien van bedrukking. Bij Nettenverkoop kunt u terecht voor standaard tennisdoek en maatwerk tennisdoek.

Standaard tennisdoek

Het standaard tennisdoek is een premium tennis winddoek. Dit doek is voorzien van een stormbestendige band en heeft rondom RVS zeilogen. Het materiaal is van een hoge kwaliteit HDPE doek en UV-gestabiliseerd. De windreductie met dit winddoek is maar liefst 80% en het doek is verkrijgbaar in de kleuren lichtgroen en donkergroen.

Uw tennisbaan zal zeker profiteren van een winddoek en bovendien heeft u de mogelijkheid het doek te laten bedrukken met uw eigen logo of bijvoorbeeld het logo van de sponsor. Een perfecte manier om reclame te maken langs de tennisbaan en de betrokkenheid van een bedrijf met de club te laten zien.

Standaard tennisdoek is uit voorraad leverbaar in de afmetingen:

  • 2,00x6,00 meter
  • 2,00x12,00 meter
  • 2,00x18,00 meter

Bekijk de standaard tennisdoek in onze webshop

tennisdoek online kopen

Tennisdoek op maat

Naast standaard tennisdoek kan Nettenverkoop ook maatwerk tennisdoek leveren. Ook dit tennisdoek is voorzien van een stormband en heeft RVS zeilogen rondom. De tennisdoeken zijn van een premium kwaliteit, bestaande uit een 180 gram/m2 zeer sterk UV gestabiliseerd HDPE doek. Het tennisdoek heeft een windreductie van minimaal 80%, is eenvoudig te reinigen en is schimmelwerend.

Wilt u meer dan 80% windreductie met tennisdoek, kies dan een zwaardere kwaliteit:

  • Windreductie 180 gr/m2 = 80%
  • Windreductie 230 gr/m2 = 85%
  • Windreductie 285 gr/m2 = 90%

Beschikbare kleuren van het tennisdoek zijn afhankelijk van kwaliteit, keuze van de stormband is zelf te bepalen

Bekijk de opties van tennisdoek op maat

3w Media