Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Schaduwgaas

Bent u op zoek naar gaasnetten die diverse ruimtes beschermen tegen onder andere wind en zonlicht? Hiervoor kunt u het windbreekgaas of schaduwgaas gebruiken van Nettenverkoop. Er zijn verschillende soorten gaasnetten met verschillende doeleindes.

Schaduwplek creëren

Wilt u schaduw in de tuin creëren? Met een fijne schaduwplek kunt u volop genieten van de zon, maar kunt u ook aangenaam in de schaduw zitten. De schaduwdoeken van Nettenverkoop, ook wel shadesails zijn op maat verkrijgbaar. Het schaduwgaas biedt 95% bescherming tegen schadelijke UV stralen. Het schaduwgaas kunt u gebruiken voor uw terras, tuin of balkon, zowel zakelijk als particulier.

Gaasnetten terras

In sommige tuinen kunt u met lekker weer niet snel buiten zitten. Het wordt te warm in de tuin waardoor u niet meer geniet van de zon. Of u heeft veel inkijk in de tuin en geniet niet van uw privacy. Een gaasnet voor in de tuin of op het terras is hiervoor ideaal. Hiermee creëert u een heerlijk schaduwplek in de tuin! 

Winddoeken als schaduwdoek

Bent u op zoek naar een schaduwgaas welke u beschermt tegen de zon en tegen wind? Bekijk het brede assortiment aan winddoeken van Nettenverkoop. Onze winddoeken kunnen namelijk gebruikt worden als schaduwdoeken. De fijne structuur van de winddoeken laten weinig zon door. Hierdoor kunt u een aangename schaduwplek creëren. Wanneer u kiest voor een donkere kleur winddoek, zal de schaduwfactor toenemen. 

Schaduwgaas bestellen

Gaasnet gewassen

Bent u op zoek naar gaasnet om uw gewassen te beschermen? Gaasnet kan uw gewassen beschermen tegen ongedierte, zand, sneeuw, wind, maar ook tegen de zon. Veel van de gaasnetten voor de gewassen zijn van UV-gestabiliseerd HDPE. 

Schaduwgaas sportvelden

Sporten in de bloedhete zon verslechterd de sportprestatie en zorgt voor meer kans op blessures. Niemand vind het dan ook fijn om middenin te zon te moeten sporten. Gelukkig is schaduwgaas hiervoor de goede oplossing. Schaduwgaas kunt u rondom sportvelden aanbrengen. De sportvelden krijgen dan meer schaduw en daarnaast wordt het veld ook beschermt tegen zand- en sneeuwverstuiving. 

Schaduw creëren bouw & industrie

Ook in de bouw en industriebranche wordt er veel gewerkt met schaduwgaas. De PVC gecoate gaasnetten van Nettenverkoop worden bijvoorbeeld veel gebruikt om schaduw te creëren op bouwplaatsen. De UV bestendige gaasnetten zijn dan ook op maat verkrijgbaar en geschikt voor diverse doeleinden.

3w Media