Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Schaduwdoek op maat

Wanneer u met mooi weer lekker buiten wilt zitten om te genieten van de buitenlucht dan is het wel zo fijn om een verkoelend stuk schaduw te hebben. Omdat geen tuin, balkon of terras hetzelfde is kunt u bij ons terecht voor zowel standaard modellen schaduwdoeken als schaduwdoeken op maat. Met een schaduwdoek op maat weet u zeker dat het doek precies past bij de stijl en inrichting van uw tuin.

Schaduwnet op maat kopen

Bij Nettenverkoop koopt u voordelig en vertrouwd een schaduwdoek op maat. Vanuit onze eigen zeil- en doekmakerij leveren wij al jaren lang vele maatwerkproducten zoals tuinnetten, sportnetten, transportnetten en schaduwdoeken op maat. Onze standaard modellen koopt u eenvoudig online in onze webshop. Bent u op zoek naar een schaduwdoek op maat? Neem dan contact op met onze werkplaats en u krijgt zo snel mogelijk een offerte voor uw schaduwdoek op maat.

Aangezien wij ons schaduwdoek ook op rol verkopen is het een ideale oplossing voor grote lengtes. Wilt u bijvoorbeeld schaduwdoek langs een hekwerk aanbrengen? Vraag dan ook zeker een vrijblijvende offerte bij ons op.

Schaduwdoek op maat bestellen

Schaduwgaas online bestellen

Staat uw tuin, terras of balkon in de volle zon? Wanneer het zomer is en de zon schijnt te fel naar binnen, verlangt u waarschijnlijk naar een fijne schaduwplek. Met schaduwgaas kunt u een schaduwplek creëeren. U kunt een schaduwdoek gemakkelijk online bestellen. U kunt kiezen voor schaduwgaas in iedere afmeting en diverse kleuren. 

Schaduwdoek op maat bij Nettenverkoop

Een schaduwdoek op maat koopt u natuurlijk bij Nettenverkoop. Bij Nettenverkoop kunt u rekenen op onder andere:

  • Exclusief maatwerk
  • Vele jaren ervaring
  • Direct contact
  • Snelle levering
  • Veilig betalen

Meer informatie over maatwerk schaduwdoeken of een ander onderwerp?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Of bekijk de standaard modellen schaduwdoeken in onze webshop.

Bekijk de schaduwdoeken

3w Media