Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Schaduwdoek op maat

Wanneer u met mooi weer lekker buiten wilt zitten om te genieten van de zon dan is het wel zo fijn om een verkoelend stuk schaduw te hebben. Omdat geen tuin, balkon of terras hetzelfde is kunt u bij ons terecht voor zowel standaard modellen schaduwdoek als schaduwdoeken op maat. Met een Shadow Comfort schaduwdoek op maat weet u zeker dat het doek precies past bij de stijl en inrichting van uw tuin.

Bekijk alle schaduwdoeken in onze webshop


Waarom een schaduwdoek op maat?

Een schaduwdoek zorgt voor een beschermend effect op uw terras en tuin. Wanneer deze op maat wordt gemaakt, weet u zeker dat u optimaal profiteert van dit effect! Ideaal, zeker als u een extra groot schaduwdoek nodig heeft bijvoorbeeld. Bij Nettenverkoop beschikken wij over een zeer groot assortiment schaduwdoeken, van driehoekige vormen tot vierkanten, allemaal van zeer hoge kwaliteit en hoge schaduwdgraad. Deze varianten zijn natuurlijk op maat te maken, waardoor u heerlijk op uw terras kan zitten in de verkoelende schaduw. Naast het doek, leveren wij ook andere attributen, zoals robinia houten palen en bevestigingsmaterialen. Daarnaast kunt u ook nog kiezen tussen waterafstotend materiaal of waterdoorlatende doeken.

Bij Nettenverkoop koopt u voordelig en vertrouwd een schaduwdoek op maat. Vanuit onze eigen zeil- en doekmakerij leveren wij al jarenlang vele maatwerkproducten zoals tuinnetten, sportnetten, transportnetten en schaduwdoeken op maat. Onze standaard modellen koopt u eenvoudig online in onze webshop. Bent u op zoek naar een schaduwdoek op maat? Via de webshop kunt u de maatwerk schaduwdoeken bestellen in afmetingen tot 8 x 8 x 8 meter, tijdens het bestellen krijgt u direct de prijs te zien.

Aangezien wij ons schaduwdoek ook op rol verkopen is het een ideale oplossing voor grote lengtes. Wilt u bijvoorbeeld schaduwdoek langs een hekwerk aanbrengen? 

Het schaduwdoek maatwerk kan zowel van waterafstotend doek worden gemaakt als van waterdoorlatend doek.

 

Shadow Comfort

Shadow Comfort is al jarenlang dé specialist op het gebied van alle soorten schaduwdoeken. Onze schaduwdoeken zijn gemaakt van de beste materialen en kenmerken zich door de hoge kwaliteit. Bij Van den Eijnde Nettenverkoop verzekeren wij u dan ook dat u na aanschaf van een schaduwdoek op maat van Shadow Comfort jarenlang plezier hebt van een premium kwaliteit schaduwdoek. Daarnaast hebben de schaduwdoeken een hoge schaduwfactor en zijn ze te verkrijgen in veel trendy kleuren. Naast schaduwdoek biedt Shadow Comfort tevens:

3w Media