Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Schaduwdoek online kopen

Volop genieten van zon, maar ook van schaduw, dat is mogelijk met de mooie schaduwdoeken van Van den Eijnde Nettenverkoop! Onze schaduwdoeken, ook wel shadesails genoemd, zijn van topkwaliteit en maken het mogelijk een fijne schaduwplek te creëeren in uw tuin, terras, bij het zwembad of elders.

Een schaduwdoek is overal waar u een schaduwplek wilt eenvoudig te bevestigen. Bovendien zijn de schaduwdoeken ook nog eens heel trendy en dankzij de mooie kleuren en verschillende maten is er voor iedereen een schaduwdoek naar wens.

Voordelen van Schaduwdoek Shadow Comfort

  • Hoogwaardige kwaliteit waterdoorlatend en waterafstotende schaduwdoeken
  • UV gestabiliseerd
  • Bescherming tegen schadelijke UV stralen
  • Eenvoudig te bevestigen, zonder hinderlijke parasolvoet
  • Eenvoudig te reinigen
  • Groot assortiment trendy kleuren

Schaduwdoek kopen op maat

Bij Nettenverkoop hebben we een groot aanbod aan schaduwdoeken, van driehoekige vormen tegen de zon, tot vierkante schaduwdoeken met waterafstotend materiaal. Bestel een schaduwdoek op maat en zorg voor een flexibele schaduwplek in uw tuin, op het terras of elders. Onze schaduwdoeken kan het hele seizoen buiten blijven hangen en zijn eenvoudig te reinigen met lauw water, een zachte borstel en wat groene zeep. Geef uw tuin of terras een extra dimensie en kies voor een een trendy en functionele schaduwdoek op maat bij Nettenverkoop!

Schaduwdoek op maat bestellen

Waarom Van den Eijnde Nettenverkoop?

  • Al vele jaren een betrouwbare leverancier
  • Topkwaliteit schaduwdoeken
  • Extreem scherpe prijzen
  • Snelle levering

Schaduwdoek voor tuin & terras

Keuze uit verschillende typen schaduwdoek

Bij Van den Eijnde Nettenverkoop vinden we het belangrijk dat u altijd iets te kiezen heeft. Daarom bieden wij verschillende typen schaduwdoeken aan. Zo hebben wij het standaard Schaduwdoek. Deze heeft 3 punten die elk ergens aan vastgemaakt dienen te worden. Dit doek is lichtgewicht en gemakkelijk op te hangen. Ook kunt u bij ons een zogenaamd harmonicadoek kopen. Dit zijn vierkante doeken die maar een keer opgehangen hoeven te worden. Vervolgens kunt u hem op elk gewenst moment in- en uitschuiven. Het Harmonicadoek is hierdoor een mooie en stijlvolle aanvulling op uw tuininterieur.

Schaduwdoek met handige zuignappen

Een modern opkomend product dat in de laatste jaren zeer populair is geworden onder schaduwliefhebbers. We spreken dan uiteraard over de schaduwdoek met handige zuignappen. Voor mensen die graag plaatsnemen in de veranda om te genieten van het heerlijke weer, is dit product ideaal. Door middel van handige zuignappen en zeilringen monteert u de schaduwdoek gemakkelijk en snel, waardoor u geen gaten meer hoeft te boren in uw kunststof kozijn, glazen verandadak of lichtkoepel. Een handig product waar zelfs maatwerk bij mogelijk is. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden en wellicht bent u net als vele anderen snel voorzien van een maatwerk schaduwdoek met zuignappen. De ultieme oplossing voor het koel houden van uw veranda, woning en andere ruimtes!

Bekijk schaduwdoek met zuignappen

Al eens aan verandazeil gedacht?

Ook als u een veranda heeft dan is het prettig als u, indien gewenst, in de schaduw kunt zitten. Op deze momenten komt verandazeil om de hoek kijken. Verandazeil kan op verschillende manieren aan uw veranda bevestigd worden. Zo kan het met een oprolsysteem of met een railsysteem bevestigd worden. Vervolgens kunt u het zeil uittrekken wanneer u daar behoefte aan heeft. Wel zo makkelijk, al zeggen we het zelf. Dus gaat u een schaduwdoek kopen? Denk dan ook eens aan verandazeil.

3w Media