• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Winddoek met extra privacy

Bent u op zoek naar extra privacy in uw tuin, op het balkon of als afscherming van een terrein? Dan kunnen wij u het winddoek met extra privcay Desert Storm of DuoColor Carbon Black adviseren. Dit winddoek zorgt niet alleen voor meer privacy dan normaal winddoek, het laat ook minder wind door en geeft extra schaduw. Dankzij de dichte structuur van het winddoek  geniet u van optimale privacy en rust.

Privacy winddoek bestellen

Winddoek Desert Storm

Speciaal op verzoek van onze klanten ontwikkelde Nettenverkoop het winddoek Desert Storm en DuoColor Carbon Black. Het winddoek kan volledig op maat worden gemaakt. Daarnaast zijn er diverse standaard rolafmetingen, shadesails en gordijnen beschikbaar.

Het privacy winddoek heeft diverse voordelen:

  • 90% - 95%  windreductie
  • 95% - 96,5%schaduwfactor
  • verkrijgbaar in standaard afmetingen, maatwerk of van de rol
  • Hittebestendig: -40 / +80 graden

Winddoek Desert Storm bestellen

Geen wind op uw terras of onder uw veranda

Privacy winddoekEen winddoek is een perfecte aanvulling op uw terras, maar ook bij veranda's wordt het veel gebruikt. Ligt het terras in de wind? Dan zorgt een winddoek voor een perfecte afscherming. Om nog langer te kunnen genieten onder de veranda kunt u deze ook voorzien van een winddoek, eventueel oprolbaar. Zo zit u uit de wind wanneer u maar wilt. Het winddoek van Nettenverkoop is van een hoge kwaliteit en wordt door ons uit voorraad geleverd. Een winddoek kopen doet u dan ook bij Van den Eijnde Nettenverkoop!

Naast het privacy winddoek vindt u bij Nettenverkoop tevens standaard winddoek. Ons uitgebreide assortiment winddoeken/schaduwdoeken is in meerdere kleuren verkrijgbaar.