Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Oprolbaar Windscherm

De afgelopen jaren zijn in steeds meer tuinen veranda’s gebouwd. Niet zo vreemd, want de veranda is een heerlijke plek om te dineren, tijd met het gezin of met vrienden door te brengen of rustig een goed boek te lezen. Toch kan het vervelend zijn als er veel wind is die vrij spel heeft onder de veranda. De vraag die wij regelmatig krijgen is dan ook: “Hoe heb ik minder last van de wind onder mijn veranda?”

Gelukkig heeft Nettenverkoop hiervoor dé oplossing met het Shadow Comfort Oprolbaar Windscherm. Dit windscherm bevestigt u eenvoudig onder de veranda waarna u het kunt uitrollen wanneer u wilt. Het veranda windscherm is dan ook de ideale oplossing om de wind te weren onder de veranda. Ook bij laaghangende zon of wanneer u graag meer privacy wilt, zijn de oprolbare windschermen de perfecte oplossing. Het oprolbaar windscherm bestaat uit een oprolsysteem met draaistang en wordt voorzien van winddoek. U kunt ook kiezen voor een elektrisch oprolsysteem.

Oprolbaar windscherm


Bekijk hier de oprolbare windschermen

 

Oprolbaar windscherm kopen

Onze oprolbare windschermen zijn tevens te gebruiken op balkons of op het terras. Wij geven u altijd graag betrouwbaar advies over de mogelijkheden.

De oprolbare windschermen van Nettenverkoop zijn van de beste kwaliteit
en zeer scherp geprijsd. Bovendien hebben wij recent trendy
nieuwe kleuren aan het aanbod toegevoegd.

 

 

Het winddoek in het oprolbare windscherm is van hoge kwaliteit en is eenvoudig te reinigen en schimmelwerend. Het doek is UV-gestabiliseerd met een schaduwfactor van 68% tot 93% (afhankelijk van uw kleurkeuze). De windreductie van alle doeken is 90% wat betekent dat u praktisch uit de wind zit.

3w Media