Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Nettenspecialist

Netten zijn er in alle soorten en maten. Zo worden er netten gebruikt bij vele sporten, maar ook in de bouw of agrarische sector. Van den Eijnde Nettenverkoop is gespecialiseerd in allerlei netten voor o.a sport, recreatie, bouw, transport, industrie, tuinbouw en agrarisch gebruik. Als nettenspecialist helpen wij u graag verder!

Het assortiment Netten is enorm uitgebreid en zijn voor veel toepassingen te gebruiken. Stevige netten van de beste kwaliteit en voor vele toepassingen vindt u bij Van den Eijnde Nettenverkoop. Wij zijn de nettenspecialist in Nederland België en Duitsland. Onze netten zijn verkrijgbaar in diverse maaswijdtes en zijn voor allerlei doeleinden in te zetten. Onze netten zijn van professionele kwaliteit en u kunt alle netten kopen op maat.

Shadow Comfort 

Nettenspecialist in Sportnetten

Voor sportnetten ga je naar de nettenspecialist Van den Eijnde Nettenverkoop. Wij bieden de volgende sportnetten aan:

Daarnaast zijn er ook afschermnetten en aluminium vlaggenmasten beschikbaar. Bekijk hier ons assortiment sportnetten.

Netten voor spelgebruik

Wilt u graag uw zandbak afschermen met een net? Of wilt u een indoor speelparadijs waar u de ballenbak wilt afschermen of een anti-klimnet wilt plaatsen. Bekijk hier de spelnetten van Nettenverkoop. 

Nettenspecialist in netten voor recreatief gebruik

Nettenverkoop heeft verschillende netten in het assortiment voor recreatief gebruik. Hieronder staan deze aangegeven: 

Schaduw- en winddoeken zijn er in verschillende vormen en maten. Zo zijn ze beschikbaar met bijvoorbeeld een railsysteem of een oprolsysteem. 

Netten voor de bouw

Onder de netten voor de bouw vallen verschillende netten;

Bouwnetten

Netten voor transport

Wilt u uw container, vracht of aanhanger afdekken? Nettenverkoop verkoopt afdeknetten om ervoor te zorgen dat het netjes afgedekt is waardoor er geen lading van de voertuig valt. Met behulp van een aanhangwagennet wordt daarom een boete van tenminste € 140,00 voorkomen. Tevens draagt dit net bij aan de algehele veiligheid in het verkeer.

Transportnetten

Netten voor industrie

Industrienetten

nettenspecialist

3w Media