• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Kwaliteit netten kopen

Netten zijn er in alle vormen, maten en voor verschillende doeleinden. Voor elk gebruik vindt u de passende netten bij Nettenverkoop. Daarnaast denken we graag met u mee over een passende oplossing voor een net of doek. Bij Nettenverkoop kunt u de allerbeste netten kopen voor scherpe prijzen.

Koop uw net bij Nettenverkoop

Verschillende soorten netten

Er zijn ontzettend veel verschillende netten. Denk bijvoorbeeld aan afdeknetten in de tuin, zwembadafdekkingen, maar ook alle netten die gebruikt worden in de bouw. Bij Nettenverkoop bieden we alle verschillende soorten netten aan. U kunt bij ons ook netten kopen op maat voor u gemaakt.

Sport- & recreatienetten

Bij veel verschillende sporten worden netten gebruikt. Van voetbalnetten in het doel tot kleine basketbalnetten en dronekooien met dronenetten. Voor alle sporten waarbij netten gebruikt worden, kunt u bij ons terecht! Daarnaast worden ook veel netten gebruikt voor indoorspeelplaatsen en zandbaknetten. Hierdoor kunnen kinderen veilig spelen. Het is hierbij van belang dat deze netten van uitstekende kwaliteit zijn en met vakkennis worden bevestigd. Bij Nettenverkoop bent u hiervan verzekerd.

Ook voor recreatienetten kunt u bij Nettenverkoop terecht. Bent u bijvoorbeeld op zoek voor een schaduwnet, verandazeil, winddoek, zwembadafdekking of bootzeil? Wij maken uw gewenste net voor u op maat.

Bouw- & industrienetten

In de bouw worden erg veel netten gebruikt, maar ook in de transport, goederenopslag en industrie worden veel netten gebruikt. De meeste netten dienen voor de veiligheid. Bij Nettenverkoop vindt u niet alleen netten die gewenst zijn in de bouw, maar ook andere handige spullen. U vindt bij ons bijvoorbeeld ook strokengordijnen, vlechtmatten, hekwerkkleden en puinzakken voor de bouw. Ontdek ons ruime assortiment industrienetten.

Tuin- & agronetten

Bent u op zoek naar netten voor in de tuin of agronetten? Ontdek dan het ruime assortiment aan netten van Nettenverkoop. De meeste tuinnetten dienen voor het beschermen van uw tuin, vijver of volière. Wij hebben verschillende volièrenetten, vijvernetten, vogelwering, zwembadafdekkingen, verandazeilen, winddoeken, schaduwdoeken, hekwerken, tuinbouwdoeken, agrarische doeken en zonwering. Daarnaast kunt u voor uw boot terecht voor bootzeilen, outdoor kussen en stootkussens voor uw boot.

Kwaliteit winddoek kopen

Een winddoek kunt u gebruiken voor diverse toepassingen. Winddoeken zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor het mobiele bouwhekken of voor visuele afscherming van evenementen. Daarnaast wordt een winddoek ook vaak gebruikt in de sport- en recreatiebranche. Bij Nettenverkoop bieden we verschillende winddoeken aan met verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bij ons een winddoek bedrukken met een tekst, afbeelding of reclameboodschap.

Netten kopen bij Nettenverkoop

Van de Eijnde Nettenverkoop is gespecialiseerd in alle netten voor o.a. sport, recreatie, bouw, transport, industrie, tuinbouw en agrarisch gebruik. U heeft een keuze uit een ruim assortiment met vele mogelijkheden. Al vele jaren zijn wij de nettenspecialist van Nederland. Dit blijkt uit ons vakmanschap, ruime aanbod en de uitstekende kwaliteit die we aanbieden. In onze webshop kunt u ook ons aanbod gemakkelijk online bestellen.

BEKIJK ONZE WEBSHOP EN BESTEL UW NETTEN EENVOUDIG ONLINE!

Maatwerk in netten

Bij Nettenverkoop kunt u terecht voor maatwerk netten. Netten kopen met speciale wensen en specificaties, doet u bij ons. In ons eigen atelier kunnen wij uw maatwerk realiseren. Neem hiervoor vooral vrijblijvend contact op met ons.

Contact

Netten kopen