• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Industrienetten

Bij Van den Eijnde Nettenverkoop kunt u terecht voor verschillende industrienetten. Onder de categorie Bouw & Industrie vindt u bij ons een ruim assortiment netten die in deze sector handig en vaak zeer belangrijk zijn. 

Industrienet bestellen

Transport netten

Wanneer u vracht vervoert, zijn er verschillende netten nodig. Voor transport netten kunt u terecht bij Nettenverkoop. Bijvoorbeeld container- en vrachtafdeknetten of aanhangerafdeknetten. Met deze netten wordt voorkomen dat er lading van het voertuig valt. De netten zijn volgens de wet verplicht. De netten van Nettenverkoop voldoen aan alle eisen. 

Industrienetten

In het assortiment Industrienetten vindt u vijf verschillende producten. De geknoopte en knooploze netten die u kunt gebruiken voor veel verschillende doeleinden. Deze zijn beschikbaar op maat of op rol. U vindt bij ons ook gaasnetten van HDPE en PVC gecoate. Gaasnetten kunt u ook voor veel verschillende dingen gebruiken. Wanneer u iets af wilt dekken, kunt u onze dekzeilen gebruiken. Deze zijn waterdicht en wij hebben ook een vlamvertragend dekzeil. Deze dekzeilen kunnen gebruikt worden voor het bedekken van bijvoorbeeld goederen of machines. Onder de industrienetten vindt u ook tochtlamellen / strokengordijn. Hiermee beschermt u de werknemers o.a. tegen toch, koud, stof, geluid of ongedierte. Het lamellensysteem kan bij Van den Eijnde Nettenverkoop op maat gemaakt worden. Voor in de haven hebben wij Gangway netten. 

Industrienetten

Industrienetten

Ons assortiment netten: