Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Hoge kwaliteit fruitteeltnetten

Niets is zo vervelend als beschadigd fruit door externe factoren. Dit kan zijn door weersomstandigheden, maar ook insecten en vogels. Bij Nettenverkoop hebben we een groot aanbod aan netten, geschikt voor de fruitteelt. Profiteer van hoge kwaliteit en scherpe prijzen. We bieden netten voor allerlei soorten fruit en omstandigheden. Ontdek de mogelijkheden en bescherm uw fruit met hoge kwaliteit netten!

Bescherm uw fruit tegen hagel

Hagel of zware regen kan uw kwetsbare gewassen erg beschadigen. Denk aan zacht fruit zoals aardbeien, bramen, bessen, frambozen en kersen. Deze fruitsoorten zijn erg gevoelig voor extreme weersomstandigheden en beginnen te barsten en uiteindelijk rotten. Om deze problemen te voorkomen, is het verstandig om ze af te dekken met Regenkappen net Pluvia Air Plus. Deze kappen zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een optimale bescherming van uw gewassen. 

Hoge kwaliteit tegen voordelige prijzen!

De fruitteeltnetten van Nettenverkoop zijn van hoge kwaliteit, zodat u jarenlang kunt genieten van uw aankoop. Van Fruithoezen tot reflectiedoeken, de duurzaamheid van onze netten geven een zekerheid waar je een goed gevoel bij krijgt. We denken graag met u mee en met de jarenlange ervaring zorgen we voor een passend fruitteeltnet op maat. En dat allemaal tegen zeer voordelige prijzen! 

Fruitteeltnet kopen

3w Media