Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Dekzeil op maat

Bij van den Eijnde Nettenverkoop kunt u uitstekend terecht voor een dekzeil op maat, u vindt bij ons niet alleen standaard afmetingen. In onze webshop zijn dekzeilen op maat verkrijgbaar voor een prijs vanaf €6,65 per meter. Alle dekzeilen zijn PVC gecoat waterdichte zeildoeken en verkrijgbaar in verschillende diktes:

Geen waterdicht dekzeil op maat nodig, maar op zoek naar dekzeilen o.b.v. gaasnetten? Bekijk dan al onze dekzeilen in de webshop, hier staan ook gaasnet-dekzeilen tussen.

Waterdicht dekzeil op maat

Dekzeilen van polyester/PVC worden ook wel Bisonyl genoemd. Dit dekzeil is geschikt voor langdurige en waterdichte afdekking in alle weersomstandigheden. 

Door de perfecte UV-bestendigheid en uitermate hoge slijtvastheid worden deze dekzeilen veel gebruikt in de industrie en transportsector. Uniek aan nettenverkoop.nl is dat wij ook een dekzeil op maat leveren, in elke gewenste afmeting!

Hoe wordt een dekzeil op maat afgewerkt?

De dekzeilen bestaan uit polyesterweefsel met 2-zijdige PVC coating. Standaard wordt een dekzeil voorzien van roestvrijstalen zeilogen van ø 16 mm op een afstand van 50 cm. De randen worden dubbel omgeslagen en daarna gelast. Deze dubbele omslag zorgt voor extra versteviging aan de randen van het dekzeil.

Bestel een dekzeil op maat

3w Media