• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Dekzeil op maat

Bij van den Eijnde Nettenverkoop kunt u uitstekend terecht voor een dekzeil op maat, u vindt bij ons niet alleen standaard afmetingen. In onze webshop zijn dekzeilen op maat verkrijgbaar. Alle dekzeilen PVC gecoat waterdichte zeildoeken en gaaskleden zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten:

Geen waterdicht dekzeil op maat nodig, maar op zoek naar dekzeilen o.b.v. gaasnetten? Bekijk dan al onze dekzeilen in de webshop, hier staan ook gaasnet-dekzeilen tussen.

Bestel een dekzeil op maat

Waterdicht dekzeil op maat

Dekzeilen van PVC, ook wel Bisonyl zijn geschikt voor langdurige en waterdichte afdekking in alle weersomstandigheden. 

Door de perfecte UV-bestendigheid en uitermate hoge slijtvastheid worden deze dekzeilen veel gebruikt in de industrie en transportsector. Uniek aan nettenverkoop.nl is dat wij ook een dekzeil op maat leveren, in elke gewenste afmeting!

Hoe wordt een dekzeil op maat afgewerkt?

De dekzeilen bestaan uit polyesterweefsel met een PVC coating. Standaard wordt een dekzeil voorzien van roestvrijstalen zeilogen van ø 16 mm op een afstand van 50 cm. De randen worden dubbel omgeslagen en daarna gelast of voorzien van een PP band. Deze omslag zorgt voor extra versteviging aan de randen van het dekzeil.

Dekzeil van Nettenverkoop

Dekzeil op maat

Dekzeil op maat