Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Anti worteldoek online bestellen

Heeft u last van onkruid in de tuin? Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Een effectieve en goedkope oplossing voor onkruid is anti worteldoek. Dit wordt ook wel gronddoek genoemd. In het assortiment van Nettenverkoop vindt u verschillende maten worteldoeken.

Standaard maten & anti worteldoek op maat

Het anti worteldoek heeft bij ons een standaardlengte van 100 meter. Daarnaast bieden wij u diverse standaard breedtes en diktes. Afwijkende maatvoeringen zijn op aanvraag verkrijgbaar. Wij leveren dan uw anti worteldoek op maat. Voor een anti worteldoek op maat kunt u vrijblijvend contact opnemen. 

Voordelen anti worteldoek

Onkruid in de tuin weghalen is een vervelende klus. Vaak komt het verwijderen van onkruid regelmatig terug. Deze ongewenste planten kunnen voorkomen worden met anti worteldoek. Onkruid en planten kunnen niet door de doeken heen groeien. Hierdoor is anti worteldoek ideaal om onder de bestrating, terras, betegeling of grind aan te leggen. De tuin wordt hierdoor onkruidvrij gehouden. Anti worteldoeken gaan jarenlang mee waardoor u lang van uw tuin kunt genieten.

Anti worteldoek toepassingsmogelijkheden

Onze anti worteldoeken worden vaak toegepast in tuinen, als ondergrond voor grind en split. Dit belemmert de groei van onkruid en voorkomt dat uw grind- of splitlaag wegzakt in de ondergrond. Daarnaast wordt het anti worteldoek gebruikt als onderlaag voor bestrating. De doeken zorgen er namelijk voor dat uw bestrating minder snel wegzakt door bijvoorbeeld muizen- en mollengangen. Het anti-worteldoek vangt een eventuele verzakking dan op. Anti worteldoeken kunnen ook gebruikt worden onder uw (terras)vlonder, onder uw vijver ter bescherming van de vijverfolie of aan de binnenkant van bloembakken. 

Anti worteldoeken voor hoveniers

De doeken zijn overigens ook zeer geschikt voor tuinders en hoveniers. Als tuinder belemmert onkruid namelijk de groei van uw gewassen. Naast bovenstaande toepassingen kunnen hoveniers onze anti worteldoeken ook prima gebruiken om grond vast te houden bij de aanleg van een talud. Naast anti worteldoeken vindt u bij Nettenverkoop meer fijnmazige tuinnetten voor het verbeteren van uw tuin of terras.

Eigenschappen en aanverwante producten

  • Hoge slijtvastheid
  • Waterdoorlatend
  • Houden licht en wortels tegen
  • Een water op het grindpad of de stoep
  • Verkrijgbaar in zwart en wit

Anti-worteldoek assortiment

3w Media