• Maatwerk
  • Direct contact
  • Snelle levering

Agrarische benodigdheden

Bent u op zoek naar agrarische benodigdheden zoals landbouwfolie, kuilkleden en andere netten voor agrarisch gebruik? Bij Nettenverkoop bent u hiervoor aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse netten, kleden en folies evenals accessoires zoals zandslurven. Heeft u vragen over de toepassing of over details, dan vindt u bij Nettenverkoop een deskundig team dat u kan ondersteunen bij uw beslissing.

Bestel agrarische benodigdheden

Landbouwfolie

Landbouwfolie of landbouwplastic kan bijvoorbeeld gebruikt worden als onderlaag voor recirculatiesystemen, maar ook voor het afdekken van ingekuild gras en maïs. Het landbouwfolie is in diverse afmetingen en diktes verkrijgbaar en wordt op rol geleverd.

Landbouwfolie bestellen

Kuilkleden

Met kuilkleden of kuilbeschermkleden beschermt u uw kuil, maar ook gewikkelde balen gras en pakken stro tegen invloeden van buiten, zoals vogels, ratten, hagel, takken, etc. In de periode dat het maïs weer van het land wordt gehaald zijn de kuilkleden onmisbaar voor elke agrariër. De kuilkleden kunnen in verschillende maten besteld worden. Ook de bijbehorende zandslurven bestelt u eenvoudig en snel in de webshop van Nettenverkoop.

Kuilkleden bestellen

Netten voor agrarisch gebruik

Op diverse manieren worden netten gebruikt voor agrarische toepassingen. U kunt bijvoorbeeld denken aanstalnetten, tuinnetten, vogelnetten en polyethyleen netten die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Alle netten kunt u gemakkelijk kopen online of contact opnemen over de mogelijkheden.

Agrarische benodigdheden bestelt u bij Nettenverkoop

In onze webshop met agrarische benodigdheden vindt u een groot assortiment netten, kleden en andere benodigdheden die u eenvoudig en veiling online kunt bestellen. Wilt u eerst overleggen met één van onze medewerkers of heeft u een specifieke vraag, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Landbouwfolie van Nettenverkoop

kuilkleden agrarische benodigdheden

Bestel online bij Nettenverkoop »

Bekijk ook alle